3
Mayıs
2024
Cuma
ÇANKIRI

Vali, ÖYREM'de incelemelerde bulundu

Çankırı Valisi Ali Haydar Öner, Şabanözü ilçesinde yapımı tamamlanmak üzere olan Özürlü Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezi'nde (ÖYREM) incelemelerde bulundu.

Proje koordinatörü Ender Arkun ve müteahhit yetkilisi Mustafa Özgül'ünde hazır bulunduğu incelemelerde Vali Öner, bazı imalatlara ilişkin eleştirilerde bulundu. Yapılan hataları 'projesi böyle' diye savunmak isteyen müteahhit yetkilisine Öner, "Yanlışın savunması olmaz. Bunun hatalı olduğunu görmüyor musunuz?" diyerek tepki gösterdi.
Proje koordinatörü Ender Arkun'a projenin önemini hatırlatan Vali Öner, "İyi bir işte en küçük bir hata çok sırıtır. Bu proje çok iyi bir iş. Burada hata yapma hakkımız yok. Onun için işimizi dikkatlice takip edeceğiz" dedi.

216 özürlünün kalabileceği merkezin tüm katlarında, bölümlerinde ve bahçesinde incelemede bulunan Vali Öner, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hasan Yıldız, Sosyal Hizmetler Müdürü Şerafettin Erdoğan ve Bayındırlık Müdürü Bekir Potuk'u binanın yapım çalışmalarını yakından takip için görevlendirdi.

iha
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2007 Çarşamba 18:41:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?