3
Mayıs
2024
Cuma
ÇANKIRI

Vali Uzun 2009 yılını değerlendirdi

ÇANKIRI VALİSİ UZUN, 2009 YILINI DEĞERLENDİRDİ

Çankırı Valisi Şemsettin Uzun, geçen yılın değerlendirmesini yaparak 2010 yılında yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ilgaz Dağı Yıldıztepe Kayak Merkezi'nde düzenlenen toplantıya Valisi Uzun'un yanı sıra İl Genel Meclisi Başkanı Osman Canbaz, meclis üyeleri ve kurum amirleri katıldı. Vali Uzun, yaptığı konuşmada 2009 yılını başarılı bir çalışma temposuyla tamamladıklarını belirterek, 2010 yılında da uyumlu bir şekilde çalışarak Çankırı için üretmeye devam edeceklerini kaydetti. Yıldıztepe Kayak Merkezi'nin kış ve yaz turizmi için önemli bir merkez olduğunu ifade eden Vali Uzun, burayı daha iyi değerlendirerek, daha

fazla turist çekmek için bazı yatırımları yapmaları gerektiğini söyledi. Vali Uzun ve kurum müdürleriyle uyumlu bir çalışma içerisinde olduklarını dile getiren İl Genel Meclisi Başkanı Osman Canbaz, yeni yılda da uyumlu çalışarak, Çankırı'ya daha fazla yatırım için azim göstermeye devam edeceklerini belirtti. Toplantının ardından Vali Uzun, meclis üyeleri ve kurum müdürlerine teşekkür ederek hediye takdim etti.

Daha sonra Yıldıztepe Kayak Merkezi gezilerek, bölgeye daha fazla turist çekebilmek için neler yapılabileceği değerlendirildi.

ÇANKIRI VALİSİ UZUN, 2009 YILINI DEĞERLENDİRDİ
ÇANKIRI VALİSİ UZUN, 2009 YILINI DEĞERLENDİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2010 Cuma 18:41:04
Güncelleme :8 Ocak 2010 Cuma 18:56:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?