6
Mayıs
2024
Pazertesi
ÇANKIRI

Valilikten malzeme yardımı

Çankırı Valiliği tarafından amatör spor kulüplerine malzeme yardımında bulunuldu.

Hasan Fehmi Gökşen Spor Salonu'nda yapılan malzeme dağıtım törenine Vali Vahdettin Özcan, Garnizon Komutanı Tayyar Aydın, Çankırı Belediyesi Başkan Vekili Mithat Kılıç, ilçe belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ve spor kulüplerinin temsilcilerinin katıldı.

Törende konuşan Vali Vahdettin Özcan, kendisinin de spor yöneticiliği yaptığını ve amatör spor kulüplerinin sıkıntılarını bildiğini dile getirerek, ''İmkanlarımızı zorlayarak spor kulüplerine desteklemek istedik. Bunu gelecek yıllarda alışkanlık haline getireceğiz, her yıl bu yardımı ihtiyaçlar ölçüsünde devam ettireceğiz'' dedi.

Çankırı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyfettin Turan ise, ''Çankırı da 25 kulübümüz faaliyet göstermekte, bu yardımlar kulüplerimiz için çok faydalı olacaktır. Valiliğimize ve İl Özel İdareye teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

Konuşmaların ardından Çankırı'daki spor faaliyetlerinde başarı gösteren Kulüplere Vali Özcan tarafından kupaları takdim edildi. Kulüplere malzemelerin teslim edilmesinden sonra Vali Özcan ve beraberindekiler kısa bir futbol müsabakası yaptılar.

iha
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2012 Perşembe 17:16:53
Güncelleme :5 Nisan 2012 Perşembe 17:18:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?