3
Mayıs
2024
Cuma
ÇANKIRI

Vekilden Bakkallar Odası'na ziyaret

AK PARTİ ÇANKIRI MİLLETVEKİLİ SUAT KINIKLIOĞLU:

Çeşitli ziyaretler için Çankırı'ya gelen AK Parti Çankırı Milletvekili Suat Kınıklıoğlu, Bakkallar ve Bayiler Odası'na yaptığı ziyarette oda üyelerine marketlerle rekabet edebilmeleri açısından e-bakkal yöntemini önerdi. Kınıklıoğlu internet üzerinden sipariş alınarak evlere servis yapılabileceğini söyledi.

AK Parti MKYK Üyesi, Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı ve Çankırı Milletvekili Suat Kınıklıoğlu, İl Başkanı İdris Şahin, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Canbaz, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Boz ve bazı parti yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yeni seçilen oda başkanlarına hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.

Hayırlı olsun ziyaretlerine Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Arif Bayrak ile başlayan heyet, burada Çankırı'nın sorunlarına değindi. Terziler ve Konfeksiyoncular Odası ziyaretinin ardından Kahveciler ve Lokantacılar Odası başkanı Ahmet Söğüt ziyaret edildi. Bu ziyarette kahvecilerin ve lokantacıların sorunları anlatılarak neler yapılabileceği konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Kahveciler ve Lokantacılar Odası ziyaretinin ardından Bakkallar ve Bayiler Odası'na geçen heyeti oda başkanı Ebubekir Sevgili karşıladı. Bu ziyarette oda olarak sorunlarını anlatan Sevgili, özellikle büyük marketlerin çok fazla artması sebebiyle bakkal esnafının zor durumda olduğunu söyledi. Sevgili, büyük marketlerin belirli yerlere kurulmak yerine her köşe başına açıldığını kaydederek, ''Bu da esnafımızı çok zor duruma sokuyor. Market sayısı nüfus yoğunluğundan daha fazla'' dedi.

Bakkalların ayakta durabilmesi için yeni yöntemler geliştirmeleri gerektiğini söyleyen Kınıklıoğlu, ''Yeni yöntemler geliştirerek rekabet gücünüzü artırmalısınız. Marketler karşısında rekabet gücünüzü artırabilmek için e-bakkala geçin. Bilgisayar aracılığı ile sipariş alarak evlere servis yapın. Bu tür yenilikler bakkalların müşteriyi çekmesi açısından faydalı olabilir. Özellikle genç bir çırak ve internetten alınacak siparişler işlerinizi açabilir''şeklinde konuştu.

AK PARTİ ÇANKIRI MİLLETVEKİLİ SUAT KINIKLIOĞLU:
İHA
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2010 Cumartesi 14:34:00
Güncelleme :13 Şubat 2010 Cumartesi 15:01:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?