8
Mayıs
2024
Çarşamba
ÇANKIRI

Yeni başkandan hizmet sözü

7 Haziran'da yapılan seçimlerde Çankırı'nın Yapraklı ilçesi Belediye Başkanlığına seçilen Hasan Basri Avşar, ''Yapraklı halkı gereken cevabı vermiştir'' dedi.

29 Mart 2009 tarihinde yapılan yerel seçimler sonucunda yapılan itiraz nedeniyle ertelenen ve 7 Haziran 2009 tarihinde tekrar yapılan Yapraklı Belediye Başkanlığı seçimlerini kazanan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan Adayı Hasan Basri Avşar, MHP Çankırı İl Binasında basın toplantısı düzenledi.

29 Marttaki seçimlerin ardından 7 Haziran'daki seçimleri de kazanan Avşar, yakasında takılı olan MHP rozetini İl Başkanı Bekir Satılmışoğlu'na vererek, ''Artık Yapraklı'nın Belediye Başkanıyım.Hiçbir partiyi gözetmeksizin hizmet yapacağız'' dedi.

''İktidar partisinin tüm çabasına rağmen Yapraklı seçimlerini kazandık'' diyen MHP İl Başkanı Bekir Satılmışoğlu ise, ''Verilen tüm vaatlere rağmen halkımız gerekli cevabı vermiştir'' diye konuştu.

Hasan Basri Avşar'ın tüm Yapraklı'nın Belediye Başkanı olduğunu belirten Satılmışoğlu, ''O artık Yapraklı'nın şehrül eminidir. Belediyecilik deneyimi ile Yapraklı'ya güzel hizmetler verecektir'' şeklinde konuştu.

MHP Çankırı Belediye Başkanı Aday adayı Çetin Kapdan ise yaptığı konuşmada, ''Biz Yapraklı'da seçimi sadece, AK Parti il ve ilçe başkanına karşı kazanmadık. Biz aynı zamanda hükümetin kadrolarına karşı kazandık. Hiç Yapraklı'ya uğramayan Bakanlar, bin 200 seçmenin oyunu gasp edebilmek için Yapraklı'yı güzergah ettiler. Ama Yapraklı halkına teşekkür etmek lazım. O Yapraklı halkı gene tercihini yapmış ve iktidara bir tokat vurmuştur" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2009 Perşembe 09:13:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?