8
Mayıs
2024
Çarşamba
ÇANKIRI

Yıldız'dan Süreyya Ayhan yorumu

ÇANKIRI GENÇLİK SPOR İL MÜDÜRÜ YILDIZ'DAN SÜREYYA AYHAN YORUMU

Çankırı Gençlik Spor İl Müdürü Gürhan Yıldız, "Süreyya Ayhan kendi sonunu kendi hazırladı" dedi.

Çankırı Orgeneral İsmail Hakkı Karadayı Kamp Eğitim Merkezi'nin Judo ve Kuraş Federasyonu'na devri için Çankırı Gençlik Spor İl Müdürü Gürhan Yıldız ile Judo ve Kuraş Federasyonu Başkanı Fatih Uysal ortak bir basın toplantısı düzenledi.

Judo ve Kuraş Federasyonu Başkanı Fatih Uysal, Çankırı Orgeneral İsmail Hakkı Karadayı Kamp Eğitim Merkezi'nin 10 yıllığına federasyonlarına kiralanacağını belirterek federasyonun bundan sonra kamplarını burada yapacağını söyledi.

İşletmesi daha önce Çankırı Gençlik Spor İl Müdürlüğü'ne ait olan kamp eğitim merkezinin Judo ve Kuraş Federasyonu'na devrinden sonrada aynı şekilde çalışmaların devam edeceğini söyleyen İl Müdürü Yıldız, "Kamp Eğitim merkezi Çankırılılara hizmet vermeye devam edecek" dedi.

 

"SÜREYYA AYHAN KENDİ SONUNU KENDİ HAZIRLADI''

Bir gazetecinin sorusu üzere ömür boyu spor müsabakalarından men edilen Çankırılı Süreyya Ayhan'la ilgili konuşan Yıldız, "Bir Çankırılı olarak Süreyya Ayhan'ın sporculuğunu biz hep takdir etti. Onun sporculuğunu gençlerimize örnek gösterdik. Çok önemli başarılara imza attı. Ama yaptıkları ile Süreyya Ayhan kendi sonunu kendi hazırladı" diye konuştu.

 

"YÜCEL KOP ŞAMPİYON HAZIRLAYACAK BİLGİ BİRİKİMİNE SAHİP DEĞİL"

Gençlik Spor Genel Müdürlüğü olarak Süreyya Ayhan'ı daha iyi yerlere taşımak için ona hep sahip çıktıklarını dile getiren Yıldız, "Genel Müdürlüğümüz Süreyya'ya hep sahip çıktı. Daha iyi bir antrenör önerdi. Daha iyi bir çalıştırıcıyla çalışması için mücadele etti. Ama Süreyya ısrarla Yücel Kop'u tercih etti. Yücel Kop bir şampiyonu hazırlayacak ne tecrübeye nede bilgi birikimine sahip değil" açıklamasında bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2009 Perşembe 18:01:02
Güncelleme :3 Aralık 2009 Perşembe 18:36:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?