7
Mayıs
2024
Salı
ÇANKIRI

Zehir tacirleri hakim karşısında

Çankırı Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) tarafından düzenlenen operasyonda, uyuşturucu madde kullandıkları ve ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 36 kişi bugün öğle saatlerinde adliyeye çıkartıldı.

Yaklaşık 9 aydır sürdürülen teknik takibin ardından, uyuşturucu madde kullandıkları ve uyuşturucu ticareti yaptıkları öne sürülen 32 kişi Çankırı KOM ekipleri tarafından yapılan bir operasyonla gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan sorgularının ardından zanlılardan 10'u serbest bırakıldı.

Sorgu sürerken gözaltına alınanların sayısı 36'ya yükseldi. Dün geceyi Emniyet Müdürlüğü'nde geçiren 36 zanlı sorgularının tamamlanmasının ardından bugün öğle saatlerinde uyuşturucu madde kullanmak ve ticareti yapmak suçlarından haklarında hazırlanan tahkikat evrakı ile Çankırı Adliyesi'ne sevk edildi.

Cumhuriyet Savcısı tarafından ikinci kez ifadeleri alınan zanlılar tutuklanmaları talebi ile mahkemeye sevk edildiler. Zanlıların hakim sorgusunun devam etiği bildirildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2009 Cuma 19:37:03
Güncelleme :3 Temmuz 2009 Cuma 19:42:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?