3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Baba-oğul kavgası kanlı bitti

Çankırı merkezde aile içi çatışma kanlı sonuçlandı. Oğluyla tartışan baba, Bayramın üçüncü günü akşamı meyve bıçağıyla oğlunun yaralanmasına neden oldu.

Karataş mahallesinde meydana gelen olayda baba R.E., oğluyla aile içi bir nedenle tartışmaya başladı. Bayram ziyareti nedeniyle eve gelen misafirlerinde bulunduğu bir sırada gerçekleşen tartışma da elinde bulunan meyve bıçağıyla babasına saldıran H.E.(23), babasını yaralamaya çalıştı. Bu sırada oğlunun elindeki bıçağı almaya çalışan baba R.E.(45) oğlunun göğsünün sol alt kısmından yaralanmasına neden oldu.

Olay sonrası Emniyet Müdürlüğü’ne giden H.E., babası tarafından bıçaklandığını söyledi. Çankırı Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk müdahale de H.E.’nin kalbinin hemen altından bıçağın akciğeri yaraladığı tespit edildi. Bunun üzerine H.E. Ankara Numune Hastanesi’ne sevk edildi. Olay sonrası ifadesi alınan baba R.E., serbest bırakıldı.

Bu arada edinilen bilgilere göre oğul H.E. yaklaşık bir yıl önce babasıyla tartışarak evini yaktığı ve birkaç kez de hem annesini hem de babasını öldürmekle tehdit ettiği öğrenildi.

Ajanslar
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2007 Pazartesi 09:33:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
bilack berry IP: 88.224.235.xxx Tarih : 25.12.2007 12:18:20

haberi yanlış yazmışsınız h.e. henüz 19 yaşında olup bıçağı kendisi kendine zarar vermek kastiyle kullanmıştır.olay hepimizi derinden etkilemiş olup bir daha böyle olayların olmaması temennisindeyiz