18
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Amatör spora destek

Çankırı Valiliği ve Gençlik Spor Genel Müdürlüğü'nün katkılarıyla alınan spor malzemeleri, Çankırı'da faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine dağıtıldı.

Kulüplere yardım olarak, 420 takım eşofman, 72 adet voleybol ve basketbol topu ile 288 adet voleybol ve basketbol forma ve şortu verildi. Malzeme dağıtım törenine katılan Çankırı Valisi Ali Haydar Öner, "Çankırılı sporcular bayrağımızı en üst noktalara taşıyorlarsa bunda amatör sporun büyük katkısı vardır" dedi.

Malzeme dağıtım törenine sporcuların yanı sıra ebeveynlerinin ve vatandaşların büyük ilgi göstermesine, "Salondaki coşkudan kıvanç duyuyorum" sözleriyle memnuniyetini ifade eden Öner, "Her başarıyı ödüllendiriyoruz. Katılacağınız müsabakalarda centilmenlik, kardeşlik ve barış ortamı içinde büyük başarılar elde ederek bizleri ödül vermek zorunda bırakın. Başarılarınızla bizleri zorlayın" diye konuştu. Törende, Çankırı Gençlik ve Spor İl Müdürü Gürhan Yıldız ile ASKF Başkanı Ahmet Çardak'ta birer konuşma yaptılar.

Törenin sonunda ASKF Başkanı Ahmet Çardak, amatör spora katkılarından dolayı Çankırı Valisi Ali Haydar Öner'e şükran plaketi verdi. Öner plaketi alırken yaptığı konuşma da, "Bu plaketi hak edecek kadar amatör sporumuza gereken desteği verebilmiş değiliz. Ancak ilk etapta tüm kulüplerimizin yararlanabilmesi için Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağlı Çankırı 100.Yıl Yetiştirme Yurdu'na bir halı saha yapacağız" dedi.

.
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2006 Pazar 15:55:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?