25
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Başkan'ı ziyaret ettiler

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, 18-19 Şubat tarihleri arasında Mersin'de yapılan Türkiye Atmalar Kış Şampiyonası'nda iki gümüş, bir bronz madalya kazanan bayan sporcuları, antrenörleri ile makamında kabul etti.

Her zaman başarının ödüllendirilmesinden yana olduklarını söyleyen Başkan Dinç, "Sporcularımızla ve onları yetiştiren antrenörleriyle gurur duyuyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da imkanlarımız ölçüsünde kendilerine destek olacağız. Kendilerini kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum. Çankırı'yı her alanda en iyi şekilde temsil etmeli ve tanıtmalıyız. Bunun için herkes üzerine düşeni yapmalı" dedi.

Mersin'de yapılan şampiyonada 15 yaşaltı bayan gülle atma kategorisinde Burcu Dinç ile yıldız bayanlar disk atmada Gamze Yurdunkulu gümüş madalya kazanırken, aynı kategoride Çiğdem Sert ise bronz madalyanın sahibi oldu. Aynı zamanda Belediye Başkanı İrfan Dinç'in yeğeni olan Burcu Dinç, Ocak ayında İzmir'de yapılan bir başka şampiyonada yine Türkiye ikincisi olmuştu.

Şampiyon sporcular, Belediye Başkanı İrfan Dinç tarafından birer altınla ödüllendirildi.

.
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2006 Salı 17:55:17
Güncelleme :10 Haziran 2006 Cumartesi 09:58:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?