5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Çankırı Belediyespor'da parola galibiyet

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi takımlarından Çankırı Belediyespor, hafta sonunda kendi sahasında oynayacağı Gençlerbirliği ASAŞspor maçında mutlak galibiyet hedefliyor. Çankırı Belediyespor Kulübü Başkanı Celal Kaman, bu hafta kendi sahalarında oynayacakları Gençlerbirliği ASAŞspor maçında mutlak galibiyet için sahaya çıkacaklarını belirterek, "Ünyespor karşısında aldığımız galibiyet Karabükspor mağlubiyetini unutturdu. Ünyespor maçında oyuncularımız büyük bir özveriyle oynadı. 90 dakika boyunca büyük bir mücadele sergileyerek, Çankırı'ya 3 puanı kazandırdı. Bu sene hedefimiz play-off'a çıkmak" diye konuştu.

Gençlerbirliği ASAŞspor ile hafta sonunda kendi sahalarında oynayacakları maça mutlak galibiyet için çıkacaklarını belirten Başkan Kaman, "Gençlerbirliği ASAŞspor maçını kazanarak sahamızdaki ilk 3 puanımızı almak istiyoruz. Bu maç bizim için çok önemli. Bu maçı kazandığımız takdirde üst sıralara çıkacağız ve hedefimiz olan play-off'a bir adım daha yaklaşacağız" dedi.

Taraftarlara centilmenlik çağrısında bulunan Başkan Kaman, "Taraftarlarımızdan Gençlerbirliği ASAŞspor maçında centilmenliği ve fair-play anlayışına uygun olarak 90 dakika boyunca takımlarına destek olmalarını istiyoruz. Taraftarlarımızdan maç sırasında küfür değil, takımı tezahüratlarla coşturmasını bekliyoruz. Karabükspor maçı sırasında yapılan çirkin hareket ve tezahüratlar takımımıza büyük zarar verdi. PFDK, Karabükspor maçında yaşanan olaylar nedeniyle kulübümüze 5 bin 500 YTL para ceza verildi. Bu nedenle taraftarlarımızı sağduyulu davranmaya çağırıyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2005 Cuma 14:11:19
Güncelleme :29 Ekim 2005 Cumartesi 03:21:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?