17
Mayıs
2024
Cuma
EĞİTİM

Öğretmene dayak

Eskişehir'de bir öğrenci, kendisini cep telefonuyla sınıfa almayan öğretmenini darp etti. 

Edinilen bilgiye göre, Emek Mahallesi'nde bulunan Ticaret Borsası Lisesi'nde meydana gelen olayda, cep telefonuyla derse girmek isteyen M.Ç. adlı öğrenciyi, öğretmeni ve aynı zamanda müdür yardımcısı olan Hüseyin Duman engelledi. Cep telefonunu vermek istemeyen M.Ç., sinirlenerek, "Ben böyle bir okulda okumak istemiyorum. Kaydımı aldıracağım" dedi. 

Bunun üzerine Hüseyin Duman, öğrencisi ve yanlarına gelen rehber öğretmenlerle birlikte odasına geçti. M.Ç., rehber öğretmenlerin odadan ayrılmasıyla birlikte, bilgisayarda işlem yapan müdür yardımcısına saldırdı. Yanındaki bıçağı da elinde salladığı ileri sürülen saldırgan öğrencinin iki kafa darbesi, Hüseyin Duman'ı hafif şekilde yaraladı. Öğretmen, Eskişehir Devlet Hastanesi'nde tedavisi yapıldıktan sonra taburcu edildi. Polis, olaydan sonra kaçan zanlı öğrenci M.Ç.'nin yakalanması için çalışma başlattı. 

Bu arada, olay üzerine okula çağrılan M.Ç.'nin babası Yusuf Ç., çocuğuna bir şey olduğunu sanarak baygınlık geçirdi. Soruşturma sürdürülüyor.
İHA
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2006 Perşembe 15:19:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
burcu akalın IP: 88.247.56.xxx Tarih : 13.10.2006 13:33:23
ya kardeşim böyle insan olur mu bunların okuması haramm annesine babasına diyorum ki siz cocuğunuzu okusun die değil çete yetiştiriyosunuz oldu olucak organ mafyalrından ders alsın vurdum duymaz olmayın bukadar