3
Mayıs
2024
Cuma
POLİS/ADLİYE

Canını zor kurtardı

Eskişehir'de bali bağımlısı bir genç, sokakta sigara ve para istediği ileri sürülen kişi tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Kurşunlardan 2'si vücuduna isabet eden yaralı genç, kanlar içinde bir süre yerde beklerken, polislerin çevreden topladığı şüpheliler ise teşhis ettirilmek üzere ambulansın yanına getirildi.

Olay Gökmeydan Mahallesi 19 Mayıs Caddesi üzerinde gece saatlerinde meydana geldi. Madde bağımlısı olduğu belirtilen E.A. (19), sokakta yürürken karşısından gelen kimliği meçhul bir kişiden sigara ve para istedi.

Şahıs, gencin bu talebine yanındaki tabancayla karşılık verdi. 4 el ateş eden saldırganın silahından çıkan kurşunlardan 2'si, E.A.'nın sağ koluna ve sol bacağına isabet etti. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kan kaybeden genci Sarper Caddesi girişindeki kaldırımda bir elektrik direğinin kenarında yerde yatarken buldu. Olay yerine çağrılan 112 ekibi, kısa süre içinde yaralıya ilk müdahaleyi yaptı. Acısının şiddetli olduğunu belirten genç, doktora "Beni bayıltın, acı çekmek istemiyorum" dedi.

Bu sırada, polis ekiplerinin çevrede topladığı şüpheli şahıslar, silahlı saldırgan olabileceği ihtimaline karşı ambulansın yanına getirilerek yaralıya gösterildi. Ancak E.A. kendisini vuran kişinin şüpheliler arasında olmadığını söyledi. Gencin bulunduğu yerde ve yola düşen bali poşeti ile tüpü de dikkati çekti.

Genç, daha sonra kaldırıldığı Eskişehir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Ekipler, olay yerinde 4 adet boş kovan ve bir adet fişek buldu. Çevre sakinleri ise, 4 el silah sesi duyduklarını, ancak ne olduğunu anlayamadıklarını söyledi. Bu arada, E.A.'nın polise verdiği ifadesinde, kendisini vuran kişiden sigara ve para istediğini söylediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

.
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2005 Perşembe 13:11:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?