6
Mayıs
2024
Pazertesi
POLİS/ADLİYE

Üç kişiyi öldüren caniden şok sözler!

Eskişehir'de 3 gün içinde kayınbiraderi, kayınvalidesi ve eşini tabancayla öldürüp, kayınpederini ağır yaralayan katil zanlısı, "Daha rahatlayamadım" dedi.

Zanlı, linç edilme ihtimaline karşı geniş güvenlik önlemleri altında polis kıyafeti giydirilerek adliyeye sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, Sütlüce Mahallesi'nde 19 Ocak tarihinde berber koltuğunda tıraş olan kayınbiraderi MÇetin Şengül'ü (29) silahla öldürdükten sonra kaçan firari zanlı Ömer K., (29) dün cinayeti işlediği dükkanın karşı sokağındaki kayınpederinin evini basıp, kayınvalidesi Hemiyet Şengül (53) ile eşi Ayşe Korkar'ı (26) tabancayla öldürmüştü.

Kayınpederi Metin Şengül'ü (65) de ağır yaraladıktan bir süre sonra polise teslim olan Ömer K.'nın, emniyetteki sorgusu tamamlandı. Zanlı, bugün polislerin geniş güvenlik tedbirleri altında adliyeye çıkarıldı. Polis kıyafeti giydirildiği gözlenen zanlı, gazetecilerin "Cinayetleri neden işlediniz?" sorusuna, "Daha rahatlayamadım" yanıtını verdi.

Bu arada, katil zanlısının adliyeye sevk edilmesi sırasında polisler sıkı güvenlik tedbirleri aldı. Bazı polislerin, katil zanlısına yönelik herhangi bir linç ihtimaline karşı ellerinin tetikte bulunması dikkati çekti.

 

iha
Yayın Tarihi : 23 Ocak 2008 Çarşamba 15:36:00
Güncelleme :23 Ocak 2008 Çarşamba 15:41:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?