6
Mayıs
2024
Pazertesi
POLİS/ADLİYE

Uyuşturucu tacirlerine büyük darbe!

Eskişehir'de uyuşturucu madde kullandıkları ve ticaretini yaptıkları iddia edilen kişilere yönelik düzenlenen ''Karanlık'' adlı operasyonda, 30 kişi yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde kullandıkları ve ticaretini yaptıkları iddia edilen şahıslara yönelik operasyon düzenledi.

Operasyonda, 30 kişi yakalandı. Zanlıların 21'i hakkında, kullanmak maksadıyla uyuşturucu madde satın almak suçundan işlem yapıldı.

Şüphelilerden M.F.Ş, E.G, C.A. ve yabancı uyruklu A.N'nin, daha önceki dosyaları nedeniyle tutuklu bulunduğu bildirildi. Zanlılar Ü.K, M.U, M.G, T.Ö. ve S.E, uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan adliyeye sevk edildi.

Şahısların üzerlerinde, ikametlerinde ve iş yerlerinde yapılan aramalarda, 594 gram gonca esrar, 2 gram toz esrar, 1 gram kokain, 1 gram Hint keneviri tohumu, 14 adet esrar sarımında kullanılan çarşaf, 15 adet esrar içiminde kullanılan folya jelatin kağıdı ve esrar içiminde kullanılan kova, pet şişe, ampul, pipo ile çeşitli düzenekler ele geçirildi.

Zaman
Yayın Tarihi : 23 Ocak 2008 Çarşamba 17:05:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?