9
Mayıs
2024
Perşembe
POLİS/ADLİYE

Çığlık maskeli hırsızlar yakalandı

Eskişehir’de bir otomobilin kapısını açmaya çalışırlarken çevredekiler tarafından farkedilince kaçan 4 hırsız polis tarafından yakalandı. Hırsızların kaçtıkları kendilerine ait otomobilde çığlık maskesi ve levye bulundu. Emniyet Müdürü Savaş Yücel hırsızları yakalayan ekibe ödül olarak bir muhallebici dükkanında tatlı ikram etti.

Dün saat 22.00 sıralarında Emek Mahallesi Ayhatun Sokak’ta meydana gelen olayda, 45 yaşındaki Remzi Kılıoğlu’na ait park halindeki 26 RS 921 plakalı otomobilin kapısını va bagajını levyeyle açmaya çalışan 21 yaşındaki Ahmet Doğan, 18 yaşındaki Niyazi Doğan, 22 yaşındaki Hakan Toptaş ve 19 yaşındaki Gökhan Toptaş çevredekilerin farketmesi üzerine kendilerine ait 26 TH 148 plakalı otomobile binip kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine gelen Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Şubesi’nde görevli polisler, yaptıkları çalışma sonucunda kısa sürede 26 TH 148 plakalı otomobili bulup içindeki Ahmet Doğan, Niyazi Doğan, Hakan Toptaş ve Gökhan Toptaş’ı yakaladı.

Zanlılardan Ahmet Doğan’ın hırsızlık suçundan Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından arandığı ortaya çıktı. Gözaltına alınan zanlıların otomobilinde bir çığlık maskesi, bir levye, müzik seti kolonu ve 3 piknik tüpü bulundu. Zanlıların sorgusu sürerken, Eskişehir Emniyet Müdürü Savaş Yücel, Önleyici Hizmetler Şubesi’nde görevli polisleri olaydan sonra Haller Gençlik Merkezi’ndeki Mazlumlar Muhalebicisi’ne davet ederek kutladı. Yücel, polislere ödül olarak tatlı ısmarladı.

Milliyet internet
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2007 Pazartesi 13:58:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?