5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

"Fenerbahçe gerçekten büyükmüş!"

YILIN transferi Mehmet Topuz, Fenerbahçe kulübünde kendisini 3 yıllığına sarı lacivertli renklere bağlayan imzanın ardından baba ocağı Kayseri'de yakalandı.

Topuz, saat 14.30 sıralarında günlerin yorgunluğu nedeniyle ilk kez rahat bir uyku uyuduğunu ve o nedenle geç kahvaltı yaptığı belirttiği restorandan çıkarken, "Fenerbahçe gerçekten büyük kulüpmüş. Yeni kulübün tesisleri beri çok etkiledi" dedi.

Fenerbahçe kulübündeki dünkü imza töreninin ardından THY'nin tarifeli uçağıyla dün gece yanında eniştesi, Kayserispor ve Trabzonsporlu eski orta saha oyuncusu Hakkı Daş ile birlikte Kayseri'ye dönen Mehmet Topuz, Talas ilçesindeki Alidağı eteklerindeki villasında geceyi ailesiyle geçirdi. Saat 13.30 sıralarında Alpaslan mahallesindeki ünlü Kaşıkla restorana kahvaltıyla gelen Mehmet Topuz, "Benim konuşmam ve röportaj yapmam yasak. Yarın, İstanbul'da kulübümün düzenleyeceği törene katılarak, sarı lacivertli taraftarla buluşacağım. O nedenle konuşmak istemiyorum"dedi.

Kendisini tanıyan ve kutlayan Kayserililerle hatıra fotoğrafı çektiren Topuz, hayranlarına, "Fenerbahçe kulübü gerçekten büyük kulüpmüş. Tesisleri ve gördüğüm ilgi beni çok mutlu etti" dedi. Mehmet Topuz DHA muhabirine de, "Sizi kırmak istemiyorum ama haftalardan beri ilk kez huzurlu, rahat ve deliksiz bir uyku uyudum. Eşyalarımı toplayıp yarın İstanbul'a gideceğim" diye konuştu.

Mehmet Topuz, daha sonra eniştesiyle birlikte, formasındaki 66 rakamını taşıyan 38 DT 066 plakalı jipiyle, gözlerden kayboldu.

 

Vatan
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2009 Pazar 15:51:51
Güncelleme :14 Haziran 2009 Pazar 15:57:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?