29
Nisan
2024
Pazertesi
KAYSERİ

Salgın aktarlara ilgiyi artırdı

Kayseri'de grip salgınının baş göstermesi ile birlikte aktarlarda satışlar arttı. Aktar Abdullah İçöz, "Satışlarımızda son 15 günde artış oldu" dedi.

Kayseri'de grip salgınının baş göstermesi ile birlikte vatandaşlar alternatif tıbba yöneldi. Kayseri'de aktarcılık işi ile uğraşan Abdullah İçöz, kış aylarında artan gribal enfeksiyonlara karşı önlem almak için vatandaşların alternatif tıbba yöneldiğini söyledi. Son 15 gün içerisinde satışlarında artış olduğunu belirten İçöz, "Kış aylarının gelmesi ile beraber grip salgınında ciddi bir artış var. Özellikle çocuk yaştaki hastalar bu konuda daha çok muzdarip. Vücut direncini artırmak ve bağışıklık sistemini güçlendirmek için bitkisel destek tavsiye ediyoruz. Satışlarımızda son 15 günden beri artış var" ifadelerini kullandı.

Abdullah İçöz ayrıca gribal enfeksiyonlara karşı kullanılacak bitkisel ürünleri söyleyerek, "Bununla ilgili alternatif tıp olarak adaçayı, gülhatmi, zencefil, karanfil, okaliptüs gibi ürünlerin sıkça tüketilmesini tavsiye ediyoruz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2014 Perşembe 12:39:45
Güncelleme :15 Ocak 2014 Çarşamba 11:52:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?