4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

"Filistinli yaralılara kapımız açık!"

Kayseri Özel Avrupa Hastanesi Başhekimi Dr. Erol Bedir, İsrail saldırısı sonucu yaralanan Filistinlilere kapılarının açık olduğunu söyledi.

Açıklamalarda bulunan Başhekim Dr. Erol Bedir, İsrail'in sürdürdüğü hava saldırısı sonucu yaralanan Filistinlilere, hastanelerinde her türlü sağlık imkanını sağlayabileceklerini söyledi. Dr. Bedir, "Son 3-4 gündür tüm dünyanın gözleri önünde bir insanlık dramı işlenmektedir. Vicdanı olan herkesin tedbir alması ve bir şeyler yapması gerekir. İsrail'in, Gazze'de Müslümanlara saldırma sebebi ne olursa olsun, bir vahşettir. Vicdan sahibi, Müslüman ve Türk olarak bu meseleye sessiz kalmamız söz konusu olamaz. Bu vahşette mağdur olanlara nasıl el uzatabiliriz, bunun hesabı yapılmalıdır. Hastane olarak belirli bir kapasitemiz var. Orada yaralanan ve tedaviye muhtaç olan Filistinli kardeşlerimizin Kayseri'ye gelmeleri durumunda, tedavileri noktasında elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Çocuk, kadın, erkek, genç, yaşlı demeden zulme maruz kalan ve katliamda yaralanan her kim olursa olsun, büyük milletimizin vasıflarından olan yardımseverlik misyonumuzu yerine getireceğiz” dedi.

'Ermenilerden özür diliyoruz' kampanyasını başlatan aydınlara da seslenen Dr. Erol Bedir, “İşte karşınızda bütün dünyayı ayağa kaldıracak bir olay. Madem aydınsınız, İsrail adına özür dileyin. Özrü dilemekle de kalmayın, mağduriyetleri gidermek, yaraları sarmak adına ne gerekiyorsa yapın. İşte sizin af olmanız için bir fırsat” şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2008 Çarşamba 18:23:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?