30
Nisan
2024
Salı
KAYSERİ

"İddialar muhtarları bağlamaz"

Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret eden bir grup muhtar, geçtiğimiz günlerde Gazeteciler Cemiyeti'ne yaptıkları nezaket ziyaretinde, Büyükşehir Belediyesi hakkında dile getirilen iddiaların muhtarların düşüncesini yansıtmadığını söyledi.
 
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın'a nezaket ziyaretinde bulunan muhtarlar, Gazeteciler Cemiyeti'ne gerçekleştirilen ziyarette muhtarların görüş ve düşüncelerini yansıtmayan konuşmalar yapıldığını söylediler. Muhtarlar, "Biz Gazeteciler Cemiyeti'ne bir nezaket ziyaretinde bulunduk. Ama orada, bizim görüş ve düşüncemizi yansıtmayan konuşmalar yapıldı. Bizim böyle bir düşüncemiz asla yok. Bizim belediyemizle ve değerli başkanı Özhaseki ile hiçbir sıkıntımız yok. Başkanımızdan da memnunuz personelinden de memnunuz. Karşılıklı işbirliği içerisinde işlerimizi sorunsuz olarak yürütüyoruz" dediler. 

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın'da, belediye olarak muhtarların görüş ve düşüncelerine değer verdiklerini ifade ederek, "Biz gerek yardım dağıtımlarında gerekse mahallelere yapılacak olan yatırım ve hizmetlerde muhtarlarımızda sürekli işbirliği içerisindeyiz. Dolayısıyla muhtarlardan habersiz iş yapmamız söz konusu değil. Ancak muhtar olmayan birisinin 'Haberimiz yok, habersiz yardım dağıtıyorlar' iddiası da mesnetsiz bir iddiadır. Muhtar değilki kendisinin olaylardan haberi olsun. Bu açıklama, muhtarları olduğu kadar bizi de bağlamıyor" diye konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2006 Pazartesi 11:31:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?