3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

"Mehmet Topuz'u kimseye vermeyiz!"

Kayserispor Kulübü, Trabzonspor'un Katar'a giden yıldız oyuncusu İbrahim Yattara'nın yerine Mehmet Topuz'u transfer etmek istediği yolundaki söylentilere sert tepki verdi.

Kayserispor Asbaşkanı Şaban Miraboğlu " Kimse kendi kendine gelin güvey olmasın. Bize ne böyle teklif geldi nede bizim kaptanımızı bırakmamız söz konusu. Herkes işine baksın" dedi

Kayserispor Asbaşkanı Şaban Miraboğlu, medyada yer alan haberlere karşın kendilerine Trabzonspor'dan Mehmet Topuz'la ilgili bir teklif gelmediğini söyledi.

Miraboğlu, " Sezon başından bu yana çeşitli kulüplerden kaptanımız Mehmet Topuz'un transfer olacağı yolundaki söylentilerin aslı esası olmadığı görüldü. Şimdi de Trabzonspor yakıştırması söz konusu ediliyor. Bana göre bunlar can sıkmaktan öteye gitmeyen söylentiler. Kayserispor taraftarı sakin olsun. Kesinlikle kaptanımızı bırakmıyoruz. Bize şu ana kadar gelmiş resmi bir teklifte yok. Bizim de oyuncumuzu bırakmaya niyetimiz yok. Kimse kendi kendine gelin güveyi olmasın'.Herkes işine baksın "diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2008 Pazar 13:57:47
Güncelleme :28 Eylül 2008 Pazar 14:01:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mustafa arslan IP: 88.231.149.xxx Tarih : 28.09.2008 16:44:31

sanki mehmet topuz çok iyi bir top oynuyor gibi. yaw arkadaş bizim adamlar futbolcuları şımartmayı çok iyi biliyor. mehmet topuz iyi futbolcu da neden psg maçında göremedik. sahada varlığıyla yokluğu belli değildi. Türkiye liginde biraz iş yapıyor diye mehmet topuzu bulunmaz hint kumaşı haline getirmeyin.