3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

1000 öğrenciye kırtasiye seti

Kayseri'nin Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, ilçe merkezinde ilköğretim okullarına yeni başlayan öğrencilere kırtasiye seti dağıttı.

İlköğretim okullarına yeni başlayan bin öğrenciye kırtasiye seti dağıtan Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, çocukların eğitimi ile yakından ilgilendiklerini söyledi.

Tüm öğrenci ve öğretmenlere eğitim sezonunda başarılar dileyen ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Köker ile birlikte okullarda tek tek öğrencilere kırtasiye malzemesi vererek yakından ilgilenen Başkan Yıldırım, "Geleceğin Türkiye'sini daha ileriye taşıyacak olan çocuklarımızı her türlü zararlı etkenlerden korumak ve bütünüyle sağlıklı bireyler olarak yarınlara taşımak tek gayemizdir. Çocuklarımızın ailelerine ve topluma faydalı insanlar olarak yetişmesi, bizim en büyük mutluluk kaynağımız olacak. Yeni eğitime başlayan çocuklarımız hiç durmadan bilim ve teknoloji ışığında ilerlerken, yarınların Türkiye'sinde önemli roller üstlenecek olan kıymetli çocuklarımıza, idarecilerimize ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Eylül 2008 Cuma 18:17:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?