5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

15 gün oldu, hala haber yok!

KAYSERİ'DE 3 ÇOCUĞUN KAYBOLMASI

Kayseri'nin Talas ilçesinde Bayram'ın 2. günü şeker toplamak için evden ayrıldıktan sonra kaybolan çocuklardan Ahmet ve Dilruba'nın babası Hamza Tekin, "Geri dönmeleri için verebileceğim bir canım var" dedi.

Talas ilçesindeki evlerinden bayramın 2. günü şeker toplamak için ayrılan ve kendilerinden 15 gündür haber alınamayan 2'si kardeş 3 çocuk için ailelerinin endişeli bekleyişi devam ediyor.

Bir hayli bitkin ve yorgun olduğu gözlemlenen Ahmet ve Dilruba Tekin kardeşlerin babası Hamza Tekin,15 gündür beklediklerini ve herhangi bir gelişmenin olmadığını ifade etti. Baba Tekin, "Bugüne kadar bir gelişme olmadı. Beklentilerimiz aynı. Bir an önce çocuklarımızın bulunmasını istiyoruz. Şu an kapıdan çıkıp gelseler boynuma sarılırlar, ben de bağrıma basarım, koklarım. Çocuklarımın her zaman yanımda olmalarını istiyorum. Çocuklarımı alıkoyan kişilerin vicdana gelip bırakmalarını istiyoruz. Benim çocuklarım kaybolmadı. 15 günde kaybolsaydı çoktan bulunurdu. Elimde imkanım olsa her şeyimi veririm. Bugün sadece çocuklarım için verecek bir canım var" dedi.

Torunu Melike'yi severken gözleri dolan Hamza Tekin, gelecek bir müjdeli haberle bayram yaşayacaklarını sözlerine ekledi.

Torunlarının kaçırıldığını duyduktan sonra Sivas'tan Kayseri'ye gelen babaanne Hayriye Güroğlu ise, "15 gün oldu, gelmediler. Her kimin elindeyse Allah rızası için torunlarımı bıraksınlar. Yeter ki bıraksınlar, onlardan şikayetçi olmayacağız. Dayanacak gücümüz kalmadı. İçimizden acıları çıkmıyor. Bana gelip sarılmalarını istiyorum. 14 gündür buradayım, torunlarımdan müjdeli bir haber gelmedi. Ben onlara zaten hasrettim, şimdi hasretim ikiye katlandı. Her zaman gelecekler diye yollarını bekliyorum" diye konuştu.

Ahmet ve Dilruba'nın odasında okul önlüğü ve giysileri olduğu gibi dururken, yenge Zülbiye Tekin, "Oyuncaklarını ve bilgisayarda oyun oynamayı çok severlerdi. En çok bu elimdeki 2 oyuncak bebekle oynarlardı. Geri gelip tekrar oyuncakları ile oynamalarını istiyorum" dedi

KAYSERİ'DE 3 ÇOCUĞUN KAYBOLMASI
KAYSERİ'DE 3 ÇOCUĞUN KAYBOLMASI
KAYSERİ'DE 3 ÇOCUĞUN KAYBOLMASI
İHA
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2009 Pazartesi 14:30:01
Güncelleme :5 Ekim 2009 Pazartesi 15:40:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?