4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

16 yaşında kalp krizinden öldü

 

KAYSERİ Fen Lisesi 2'nci sınıf öğrencisi 16 yaşındaki Hüseyin Gazi Besceli, spor salonunda ısınma haraketleri yaparken geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Kayseri Fen Lisesi 2'nci sınıf öğrencisi Hüseyin Gazi Besceli, bu saban derslerin bitiminin ardından, etüt öncesi arkadaşlarıyla birlikte maç yapmak için spor salonuna gitti. Spor kıyafetlerini giyen Besceli, salonda ısınma hareketleri yaparken bir anda yere yığıldı.

Arkadaşlarının haber vermesi üzerine gelen öğretmenlerin kalp masajı ve suni solumun yaptırmasının ardından çağrılan ambulansla önce İncesu Devlet Hastanesi, ardından da Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Hüseyin Gazi Besceli, kurtarılamadı. Liseli Hüseyin'in kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdiği belirlendi.

Besceli'nin enazesi, Camikebir'de kılınan öğle namazının ardından Asri Mezarlık'ta gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenaze namazına İl Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Ayata, Hüseyin'in ailesi, yakınları, öğretmenleri, sınıf arkadaşları ve çok sayıda kişi katıldı. Kadir Has İlköğretim Okulu’nu bitirdikten sonra Fen Lisesi'ni kazanan Hüseyin Gazi Besceli'nin bilinen herhangi bir rahatsızlığının bulunmadığı belirtildi.

Ajanslar
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2008 Perşembe 15:11:34
Güncelleme :3 Nisan 2008 Perşembe 15:18:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
zeynep IP: 78.163.126.xxx Tarih : 4.04.2008 14:24:32

Allah ailelerine sabır versin amca oglunun arkadaşıymış gözlerinin önünde ölmüş ALLAH YARDIMCILARI OLSUN