30
Nisan
2024
Salı
KAYSERİ

17. Erciyes Zafer Kurultayı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl Teşkilatı tarafından düzenlenen 17. Erciyes Zafer Kurultayı hazırlıkları tamamlandı. 

MHP Kayseri İl Başkanı Ömer Faruk Murat, ilki 26 Ağustos 1990'da gerçekleştirilen ve bu yıl 17.'sini düzenleyecekleri Erciyes Zafer Kurultayı'nın 4 Ağustos Cuma gününden itibaren başlayacağını belirtti. Murat ayrıca, Erciyes Tekir Yaylası'na şu ana kadar kurulan çadır sayısının 10 bini aştığını, Pazar gününe kadar kurulan çadır sayısının 15 bini bulmasını beklediklerini söyledi. 

MHP İl Başkanı Murat, "Türk dünyasından ve memleketin dört bir yanından, gelen ve gelecek olan tüm misafirlerimizin tanımadıklarıyla tanışmalarına, kaynaşmalarına vesile olacak olan bu kurultayın, şüphesiz ki Kayseri'miz içinde önemi büyüktür. Anadolu coğrafyasının tam ortasında, muhteşem Erciyes Dağı'nın eteklerinde bulunan Tekir Yaylası'nda yapılmakta olan kurultayımız, yayla turizmine yapmış olduğu katkıdan ziyade, haklı olarak tüm Türk dünyasının ilgisine mahzar olmuş ve burada alınan kararlar, yapılan istişareler, Türk dünyasının geleceğine yön vermiştir" dedi. 

MHP İl Başkanı Ömer Faruk Murat, çeşitli etkinliklerin yer alacağı kurultayda ünlü sanatçılar Zara, Mustafa Yıldızdoğan ve Ahmet Şafak'ın konser vereceklerini sözlerine ekledi. 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Genel Başkan Yardımcıları, İl Başkanları, ülkü ocakları başkanları ve Türkiye'nin her yerinden çok sayıda partilinin katılacağı 17. Erciyes Zafer Kurultayı'nda, MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin yapacağı kurultay konuşmada önemli siyasi mesajlar vermesi bekleniyor.
İHA
Yayın Tarihi : 3 Ağustos 2006 Perşembe 12:58:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hatun guney IP: 62.45.26.xxx Tarih : 7.08.2006 02:25:22
merhaba acaba internetten canli yayin yapmaya imkaniniz yokmu..biz gelemedik bu sene kayseriye..lutfen cevap bekliyorumm.. cok isteriz seyretmeyi slmlar kayseriye..