7
Mayıs
2024
Salı
KAYSERİ

20 tesisin temeli atılacak

20 TESİSİN TEMELİ ATILACAK

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin mega projeleri arasında yer alan Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi 2. etap çalışmaları kapsamında 20 ayrı tesisin temeli düzenlenecek törenle 22 Mayıs Pazar günü atılacak.

Hacılar Serçel Yaylası'nda saat 14.00'de başlayacak tören öncesinde ise konser, kolbastı gösterisi ve sucuk-ekmek ikramı var.

TÖREN İÇİN ÜCRETSİZ OTOBÜS SEFERİ

Temel atma törenine katılmak isteyen vatandaşlar için Büyükşehir Belediyesi ücretsiz otobüs seferleri düzenleyecek. Otobüsler, Eskişehir Bağları, Hacılar, Hisarcık, Kıranardı, İldem, Belsin, Beyazşehir, Talas, Toki, Mimsin ve Cumhuriyet Meydanı Valilik Binası önünden saat 12.00 itibariyle hareket edecek.

TRABZON'DAN KOLBASTI EKİBİ GELİYOR

Temel atma töreni öncesinde saat 13.00'den itibaren konser ve çeşitli eğlenceler düzenlenecek. Bu çerçevede Trabzon Kolbastı Ekibi gösterileriyle törene renk katacak. Kekeçoğlan da törenin hem sunuculuğunu yapacak hem de stand-up gösterisiyle katılımcılara eğlenceli anlar yaşatacak. Etkinliklerde ayrıca Büyükşehir Belediye Konservatuarı öğretim görevlisi Ayşen Kaya'nın konseri ve mangalda sucuk ikramı da var.

Töreni takip edecek basın mensupları için 22 Mayıs 2011 Pazar günü saat 12.30'da Büyükşehir Belediyesi önünden otobüs kaldırılacak.

ÖZHASEKİ, SON KONTROLLERİ YAPTI

Öte yandan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, 19 Mayıs Gençlik Bayramı törenlerinin ardından Erciyes'e çıkarak temeli atılacak olan tesislerde incelemelerde bulundu. İlgili belediye yöneticileriyle birlikte burada bir de toplantı yapan Başkan Özhaseki, ayrıca pist sahasında kaldığı için kaldırılması planlanan eski Dedeman Oteli'nin yıkımına da nezaret etti.

Erciyes'te işletmeye açılan tesisleri de gezerek esnaflarla sohbet eden Başkan Özhaseki, yıkık dökük barakaların yerine yaptırdıkları dükkanlarla daha düzenli ve modern imkanlara sahip bir alış veriş ortamı sağladıklarını ifade etti.

20 TESİSİN TEMELİ ATILACAK
20 TESİSİN TEMELİ ATILACAK
İHA
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2011 Cuma 11:10:05
Güncelleme :20 Mayıs 2011 Cuma 21:56:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?