3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

200 çocuğa tatil imkanı

Kayseri Sosyal Hizmetler İl Müdürü Şahin Ertarhanacı, okulların yaz dönemine girmesiyle birlikte yuva ve yurtlarda kalan 200 çocuğun, ilk önce ailelerinin yanına sonra da şehir dışında düzenlenecek izci kamplarına gönderileceğini belirtti.

İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Şahin Ertarhanacı, okulların kapanmasıyla birlikte yurt ve yuvalarda kalan 200 çocuk için tatil programı yaptıklarını kaydetti. Kayseri'de faaliyet gösteren 6 yetiştirme yurdu ve yuvalarda yaşayan çocukların ilk önce ailelerinin yanında kalmalarını sağlayacaklarını ifade eden Ertarhanacı, çocukların yaz tatilini yurt ve yuvada geçirmemesini sağlamayı amaçladıklarını dile getirdi.

Ertarhanacı, "Okulların kapanmasıyla çocuklarımız için bir tatil programı hazırlamayı uygun gördük. Bu yaz tatilinde yurt ve yuvalar boş kalacak. Çocukların ilk önce ailelerinin yanında kalmasını sağlayacağız. Daha sonra şehir dışında düzenlenecek olan izci kamplarına katılacağız. Çocukların sosyal ve kültürel eğitimi için çalışmalar yapacağız. Bu çocuklar bizim çocuklarımız, onlara sahip çıkmamız gerekir" dedi.

.
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2008 Perşembe 13:55:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?