3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

2007 faaliyet raporu kabul edildi

Talas Belediye Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşüp karara bağlamak üzere Nisan ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Meclisin ilk gündem maddesi 2007 faaliyet raporu oy birliğiyle kabul edildi.

Talas Belediye Meclisi gündeminde bulunan 14 maddeyi görüşerek karara bağladı. Gündemin 5 maddesi imar ve bayındırlık komisyonuna havale edilirken 2007 Faaliyet raporunun görüşülmesi sırasında meclisin idaresini Başkan vekili Mehmet Kahraman’a devreden Rifat Yıldırım çok verimli çok güzel çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirterek katkı sağlayan meclis üyelerine, çalışma arkadaşlarına ve vatandaşlara teşekkür etti.

Başkan Yıldırım, “2007 yılı içerisinde tüm harcama ve yönetmelikleri usulüne uygun yerine getirilmesini sağladık. Yamaç Paraşütü Dünya Şampiyonası organizasyonu gerçekleştirerek yine dünya’ya açıldık. Bu ilçemizde devamlı hale gelen bir değer haline geldi. İlçemizde tüm alt yapı hizmetlerini aksatmadan yerine getirilmesini sağladık. Modern şehrimiz Kayseri’ye yakışır bir ilçe olma adına tüm belediyecilik hizmetlerini en iyi şekilde halkımıza sunmaya çalıştık. Yeni parklar yeni yeşil alanlar oluşturarak huzurlu bir yaşam tarzı sunmaya gayret ettik. 2007 yılı içerisinde gerçekleştirdiğimiz şenlikler, ilçemizin tanıtımına yönelik turizm çalışmaları, kültürel yayınlar, sergiler, geziler ve eğitime yönelik çalışmalar halkımızın sosyal hayatına renk katarak modern hizmetler almaları sağlanmıştır. En önemli sermayemiz tabiat ve kültür varlığımız Tarihi dokumuzda gerçekleştirdiğimiz çalışmalar içerisinde Kiçiköy Ali Sait Paşa sokak sağlıklaştırma projesi bitmek üzere. Birinci etabının restorasyonunu tamamladık. Okutan Konağın da gerçekleştireceğimiz Talas Kültür evi projesi için restorasyon çalışmalarına başladık. Kürtüncü konağının mülkiyetini alarak belediyemize kazandırdık. Bu çalışmalar gelecek nesillerimize güzel bir Talas bırakmak amacıyla gerçekleştirilmektedir” dedi.

Başkan Rifat Yıldırım’ın konuşmasının ardından 2007 faaliyet raporu meclis tarafından oy birliğiyle kabul edilerek onaylandı.

.
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2008 Salı 15:18:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?