5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

2009'un ilk bebeği 'Duygu'

Kayseri'de yeni yılın ilk bebeği saat 00.01'de dünyaya geldi.

Özel Hüma Kadın Doğum Hastanesi'nde 2009'un ilk bebeği olarak dünyaya gelen Çetin ve Canan Varol çiftinin bebeğine Duygu ismi verildi. Doğuma dakikalar kala baba Çetin ve dede Hasan Yayla, Yeni Doğum Ünitesi önünde heyecanlı bir şekilde bekledi.

Varol çiftinin ilk bebeği olan Duygu'nun doğum haberi, aile fertleri tarafından sevinçle karşılandı. Fabrika işçisi olan Çetin Varol (35), yeni yıla bebekle girmekten büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Varol, "Kız çocuğum olduğu için mutluyum. Adını Duygu koyduk.

Bu benim ilk çocuğum, Allah herkese bu duyguyu yaşatsın" dedi. Dede Hasan Yayla ise bir dedenin hissettiği duyguları hissettiğini ifade ederek, "Bu benim 4. torunum. Allah her dedeye torunlarını kucağına almayı nasip etsin. Allah analı babalı büyütsün. Yılbaşı itibari ile doğdu. 2008 iyi geçmedi, 2009 yılı ise torunuma ve herkese hayırlı olur inşallah" dedi.

Yeni Doğum Ünitesi Bebek Hemşiresi Güldane Sayar ise, 2009'un ilk bebeğinin saat 00.01 itibari ile doğduğunu belirterek, "Bebeğimiz 3 kilo 200 gram ağırlığında sağlıklı ve normal bir doğumla oldu. Annesine babasına mutluluklar dilerim" dedi.
Ev hanımı olan anne Canan Varol (30) ise anneliğin çok güzel bir duygu olduğunu ve her bayanın yaşaması gerektiğini kaydederek, yeni yılın herkese mutluluklar getirmesi temennisinde bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2009 Perşembe 12:13:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?