5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

3 çocuk 43 gündür kayıp!

KAYIP ÇOCUKLARDAN 43 GÜNDÜR HABER ALINAMIYOR

Kayseri'de Ramazan Bayramı'nın 2. günü şeker toplamak için evden ayrılan 2'si kardeş 3 çocuktan 43 gündür haber alınamıyor. Dilruba ve Ahmet Tekin kardeşlerin annesi Leyla Tekin, her yeni güne umutla uyandıklarını söyledi.

Talas ilçesi Yenidoğan Mahallesi'nden 43 gün önce şeker toplamak için ayrılan 2'si kardeş 3 çocuktan hala haber alınamadı. Kaybolan Dilruba ve Ahmet Tekin kardeşlerin annesi Leyla Tekin, çocuklarının böyle yağmurlu bir günde evden çıktığını belirterek, "Düşünüyoruz, taşınıyoruz hiçbir şey bulamıyoruz. Ne biz içinden çıkabiliyoruz ne de emniyet. Kaçıranların nasıl bir amacı var bilemiyoruz. Her iki ailede yapılan araştırmadan bir sonuç çıkmadı. 43 gündür acı çekiyoruz. Ümitle yeni güne uyanıyoruz. Her gün

balkondan bakıyorum belki çıkıp gelirler diye. Yağmurlu bir günde evden ayrılmışlardı. Hava yağışlı olunca çocuklarımın o günkü sevinçli halleri gözümün önüne geliyor. Havalar da soğudu, kızım Dilruba çok çabuk enfeksiyon kapar. Şu an ne haldeler çok merak ediyorum" dedi.

 "ÇOCUKLARIMI 3 KEZ RÜYAMDA GÖRDÜM"

3 çocuktan 43 gündür bir haber çıkmadığını dile getiren gözü yaşlı anne Leyla Tekin, "Bizim aile olarak kimseye bir zararımız dokunmadı. Ay ailesinin de bir sorunu çıkmadı. Kaçıranlar ne planla çocuklarımızı bırakmıyorlar? Allah rızası için ankesörlü bir telefondan arayıp, 'Çocuklarınız şurada' desinler. Biz sadece çocuklarımızı istiyoruz, başka bir şey istemiyoruz. Benim yüreğim 2 kez yanıyor. 2 yavrumu kaybettim. Bugüne kadar 3 kez çocuklarımı rüyamda gördüm. 3 rüyamda da kapıdan çıkıp geliyorlardı.

Umutlu bekleyişimiz devam ediyor. İnşallah çocuklarımıza kavuşacağız" diye konuştu.

"KIZIMIN OKUL HEVESİNİ KURSAĞINDA BIRAKTILAR"

Dışarıdan her 'anne' kelimesini duyduğunda çocuklarının geldiğini zannettiğini belirten anne Tekin, "Balkondan 43 gündür bakıyorum, çocuklarım gelir diye. Zaman zaman odalarına geçip önlüklerine sarılıp ağlıyorum. Kızım Dilruba okulunu çok severdi. Her gün heyecanla hazırlardım okula. Hevesini kursağında bıraktılar. Herkesin çocuğu okula giderken ben önlüklerine bakıyorum. Parkta oynayan çocuklara bakıyorum. Akrabalarım, komşularım, gönül gözü açık olanlar çocuklarımın yaşadığını söylüyor. Benim de içime bir umut oluyor" şeklinde konuştu.

KAYIP ÇOCUKLARDAN 43 GÜNDÜR HABER ALINAMIYOR
KAYIP ÇOCUKLARDAN 43 GÜNDÜR HABER ALINAMIYOR
KAYIP ÇOCUKLARDAN 43 GÜNDÜR HABER ALINAMIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2009 Pazartesi 16:41:02
Güncelleme :2 Kasım 2009 Pazartesi 17:30:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?