3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

3 puan 3 golle geldi

Kayserispor, kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı Gençlerbirliği'ni 3-0'lık net bir skor ile mağlup ederek haftayı 3 puan ile kapattı.

Karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulunan Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, aldıkları üç puan ile Kayserispor'un ligin sonuna kadar savaşacağını söyledi.

Kafkas, "Ligi sonuna kadar zorlayacağız. Galatasaray maçı bizim için umulmadık ve beklenmedik bir maç oldu. Kayserispor'a yakışmayan bir oyun oynadık. Bugün çok gol pozisyonuna girip, üç gollü bir galibiyet elde ettik. Yolumuza devam ediyoruz. Hayati bir Rize maçımız var. Ligin sonuna kadar Kayserispor terinin son damlasına kadar, mücadelesine devam edecektir" diye konuştu.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal ise, Gençlerbirliği takımına yakışmayan bir oyun oynadıklarını, bundan sonraki maçlara bakacaklarını söyledi. Bakkal, "Bugün hiçbir şey yapmadık diyebilirim. Oyunun genelinde ise vasat bir oyun vardı. Oyunun başında yediğimiz iki golle oyundaki konsantrasyonumuz bozuldu. Bize yakışmayan bir sonuç oldu. Bu maçı unutup diğer maçlara bakacağız" şeklinde konuştu.

Kayserisporlu oyuncular Ali Turan, Koray, İvankov ve Mehmet Eren ise çok gol kaçırdıkları maçta üç puan aldıkları için sevinçli olduklarını belirttiler.
Gençlerbirliği takımının oyuncularından Erhan ve Mehmet Nas ise kaybettikleri için üzgün olduklarını, önlerindeki maçlara hazırlanıp, ligi iyi yerde bitirmek istediklerini söylediler.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Mart 2008 Cumartesi 17:57:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?