5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

30 ilde elektrik özelleşecek

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, yıl sonuna kadar 30 şehirde bulunan elektrik dağıtım şirketlerini özelleştireceklerini söyledi.

Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş.'nin lisans alma programı nedeniyle Kayseri Kent Park'taki Şelale Restoran'da bir kokteyl verildi. Burada konuşan Bakan Taner Yıldız, Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş.'nin lisans almasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Şu ana kadar 21 bölge arasında lisansını almayan tek elektrik dağıtım şirketinin Kayseri'de bulunduğu da ifade eden Bakan Yıldız, Kayseri'nin de lisans almasından dolayı mutlu olduğunu söyledi. Taner Yıldız, "Yıl sonuna kadar 30 şehirde elektrik dağıtım şirketi özelleştirilecek" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından, Bakan Yıldız tarafından Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş. Genel Müdürü Şadi Büyükkeçeci'ye şirketin lisansı teslim edildi. Şadi Büyükkeçeci de Bakan Yıldız'a şilt takdim etti.
 

İHA
Yayın Tarihi : 18 Temmuz 2009 Cumartesi 18:27:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hakan IP: 78.168.226.xxx Tarih : 22.07.2009 01:01:37

özelleştirin özlleştirin sonra sirket gelsin ne de olsa asgarı ucrete çalısacak cok ınsan var memlekette  akp  kendi  rizanla gel ıstıfa et yoksa secimlerde rezil olacaksın  ben yanılmam