5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

4,5 yıl sonra gelen mutluluk

Kayseri'de, 4.5 yıllık evlat hasreti Anneler Günü'ne kısa bir süre kala sona eren çift, tek çocuk beklerken üçüz sahibi olmanın sevincini yaşadı.

Kahramanmaraş'ta ikamet eden Mikail (24) ve Songül (24) Kaya çifti, 4.5 yıllık bekleyişlerinin ardından üçüz kız bebek sahibi oldu. Kahramanmaraşlı olan Kaya ailesi, Öze Melikgazi Hastanesi'nde gerçekleştirilen başarılı bir operasyonla bin 900, bin 800 ve bin 700 gram ağırlığında 3 kız kız bebek sahibi oldu. Doğumu başarıyla gerçekleştiren Kadın Doğum Uzmanı ve Hastane Başhekimi Opr. Dr. Hakan Kaya, sezaryenle dünyaya gelen bebeklerin gayet sağlıklı olduğunu söyledi.

Üçüz bebeklerin babası Mikail Kaya, 4.5 yıl sonra gelen bu mutluluğun çok anlamlı olduğunu söyledi. Baba Kaya, "Üçüz bebek sahibi olmak çok güzel bir duygu. 3 kızım da sağlıklı ve hiç bir problemi yok. Birbirinden tatlılar. Tek yumurta ikizi olmadıkları için karıştırma gibi bir imkanım yok. Bu doğumun biraz geç gelmesi daha güzel oldu. Belki daha önce olsaydı, böyle tatlı olmazdı" dedi.

"EN ANLAMLI HEDİYE"

Anne Şengül Kaya tek çocuk beklentilerinin üçüz bebek sahibi olmakla sona erdiğini söyledi. Bebeklerin Anneler Günü'ne kısa bir süre kala dünyaya gelmesinin kendisi için anlamlı olduğunu kaydeden Anne Kaya, "Bizim için büyük bir sürpriz oldu. Üçüz bebek sahibi olacağımı duyunca ilk başta korktum. Küçüğü zayıftı. Kaybederiz diye düşünüyordum. 8,5 aylık beklemenin ardından sağlıklı üçüzler dünyaya getirdim. Anneler Günü'ne kısa bir gün kala benim için anlamlı bir hediye oldu" diye konuştu.

Kaya ailesi, bebeklerine Bengusu Hatun, Eylül Ruze ve Hira Nur isimlerini verdiklerini de sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2009 Salı 16:56:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?