7
Mayıs
2024
Salı
KAYSERİ

4.4'lük deprem salladı

Kayseri'nin Sarıolan ilçesinde 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü (KRDAE) Ulusal Deprem İzleme Merkezi'nin internet sitesinde yaptığı açıklamaya göre saat 06.50'de, merkez üssü Kayseri'nin Sarıoğlan İlçesi olan, yerin 5 kilometre derinliğinde Richter ölçeğine göre 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kayseri merkezde de hissedilen depremde can ve mal kayıbı yaşanmadı.

4.4 büyüklüğündeki depreme evde yakalandığını söyleyen Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Rıza Başaran, ilçede herhangi bir can kaybı ve maddi hasarın olmadığını belirtti. Depremin ardından ilçe merkezinde polis mahallelerde devriye gezerek hasar olup olmadığını yoklarken Sarıoğlan İlçe Jandarma Karakolu da bağlı belde ve köylerle telefon zinciri yaptı. Ancak gerek polis gerek jandarma bölgelerinde herhangi bir hasar olmadığı belirlendi.

..
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2011 Salı 10:22:56
Güncelleme :22 Kasım 2011 Salı 10:26:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Hüsamettin ŞENER IP: 88.226.33.xxx Tarih : 22.11.2011 19:50:56

 Dün kayseri gündemi  ve Van'ı ziyaret ettim. AHMET ERCAN bizi korkuttu 6.3 magnitüd olacak diye soran vanlı arkadaşlara 4.5 magniyüdlük civarında tesbit ettiklerim olacak diye bildirdim. saatler geçince gerçekleştiler tam isabet derecesinde 4.4, 4.5 ,4.6  olarak.

ÜSTÜN TEKNOLOJİMİ VE BİNLERCE BULUŞUMUN DOĞRULĞUNU 3005. OLARAK İSBATLADILAR.

*Web sayfamın erken uyarılarına bakın. Yetmezse Basın erken uyarılarına bakın. O da yetmezse Dünyanın en mükemmel deprem araştırma merkezi USGS NEİC in kayıtlarına bakın erken uyarılarımı görün. Bu intihalciyide piyasaya sonradan sürdüler. Soyguncu yabancı sismikci işe yaramaz aletleri devletimize kazıklayan KARTELLER ve onlardan avanta alan sismikci prof takımı. Nasıl rezil olduklarını gördünüz önümde. Çok şiddetli olacak diye boş gevezelik ediyorlardı soran vanlı arkadaşlara 4.5 magnitüd civarında olacak diye bildirdim. Asıl depremide aylar öncesinden tesbit ettiğim gibi 8.0 magnitüd olarak. Endonezya,pakistan,çin,şilii,haiti,japonya depremi ni Tsunamisini ve volkan patlamalarını önceden tesbit ettim web sayfamdan ve Basın web sayfalarından Bütün Dünyaya bildirdimki bu intihalci taifesi soyguncular ASLA İNKAR etmesinler diye.BÜTÜN DÜNYAYA REZİL OLDULAR HALA HABERLERİ YOK ...
www.depremerkenuyari.com