3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

4 yıllık aşkta mutlu son!

Doğuştan Talesemi (Akdeniz Anemisi) hastası olan Kayserili Bahar Başdemir ile İzmirli Serhan Toptepe’nin dört yıllık nişanlılıkları nikah masasında mutlu sona ulaştı.

Real Düğün Salonunda yapılan düğüne, Kayseri Valisi Mevlüt Bilici, İl Emniyet Müdürü Orhan Özdemir, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve genç çiftin yakınları katıldı.

Talasemi hastası olan Bahar Başdemir, yurtdışında geliştirilen ve talasemi hastalarını yatağa bağımlılıktan kurtaracağı belirtilen yeni bir ilaç için 3 yıl gönüllü denek olmasının ardından ilaç hastalara şifa dağıtmaya başladı. Bahar, daha sonra bir ilaç firması tarafından talasemi hastaları arasında düzenlenen resim yarışmasında ise dünya 1.’si olmuştu.

Antalya Talesemi yaz okulunda tanıştığı Serhan Toptepe ile 4 yıl önce nişanlanan Bahar, geçtiğimiz akşam nikah masasına oturarak mutlu sona ulaştı.
Bahar'ın nikah şahitliğini Kayseri Valisi Mevlüt Bilici ve Emniyet Müdürü Orhan Özdemir yaparken, Serhan’ın nikah şahitliğini ise arkadaşları yaptı. Mutlulukları gözlerinden okunan çiftin, nikahlarını ise Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç kıydı.

Nikah defterine imzalarını atan çifte, evlilik cüzdanını Vali Bilici verdi. Evlilik cüzdanını alan çift daha sonra dans etti.

Talesemi ve Lösemililer Derneği Kayseri Şube Başkanı Faruk Başdemir, kızı Bahar ile Serhan’ın evliliklerinden son derece mutlu olduğunu belirtirken, düğünden önce Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü’nden gerekli izinleri aldıklarını, Kayseri'nin ilk Talesemili evliliği olduğunu söyledi.

Kayseri’nin ilk Talasemili hastaların düğünü gece geç saatlere kadar devam etti.

 

iha
Yayın Tarihi : 18 Mart 2008 Salı 12:17:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?