5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

450 bin liralık güvenlik duvarı

KOCASİNAN BELEDİYESİ'DEN 450 BİN LİRALIK GÜVENLİK DUVARI

Kayseri'nin Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, kazaları önlemek, yaya, yol ve araç güvenliğini sağlamak amacıyla 450 bin lira harcama yaparak Erkilet'te 1,5 kilometre uzunluğunda istinat duvarı yaptıklarını söyledi.

Açıklamalarda bulunan Başkan Bekir Yıldız, toprak kaymasını önlemek, yolun sınırlarını belirleyerek çeşitli kazaları önlemek, yaya, yol ve araç güvenliğini sağlamak amacıyla yükselti farkı olan bölgelere istinat duvarları yaptıklarını vurguladı.

Başkan Bekir Yıldız, “Erkilet'te yamaç ve rampa yolu fazla olan mahallelerde bu yaz yoğun istinat duvarı çalışması yaptık. Yaya, araç ve yol güvenliğini tehlikeli gördüğümüz, muhtarlarımızın ve vatandaşlarımızın da uyardığı bölümlere istinat duvarı yaparak güvenli hale getirdik. Sıkıntılı bölgelerin yükseklik ve uzunluğuna göre farklı noktalarda 450 bin lira harcamayla 60 santimetre ile 2,5 metre yüksekliğinde yaklaşık 1,5 kilometre istinat duvarı yaptık. Kocasinan Belediyesi mahallelerimize yaptığımız istinat duvarlarının hacmi Kayseri Kalesi'ni aştı” dedi.

KOCASİNAN BELEDİYESİ'DEN 450 BİN LİRALIK GÜVENLİK DUVARI
İHA
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2009 Cuma 12:58:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?