4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

5 çocuklu baba yardım bekliyor

Kayseri'de, küçük yaşlarda geçirdiği çocuk felci yüzünden sakat kalan 5 çocuk babası 42 yaşındaki Ali Tuna, kendisine uzanacak yardım elini bekliyor.

Mevlana Mahallesi'nde oturan ve geçirdiği felç yüzünden sakat kalan Ali Tuna, çocuklarının kimseye muhtaç olmaması içi yetkililerden iş istiyor.

Yıllar önce kahvehanelerde çaycılık yaptığını ancak sağ kolundaki kemik erimesi sebebiyle işten çıktığını ifade eden Ali Tuna, "Özürlüyüm, çalışamayacak kadar sağlık problemlerim var. Ev sahibi sık sık gelerek evi boşaltmamı istiyor. Yılda 3 veya 4 defa elektriğimiz veya suyumuz kesiliyor. Yetkililerden yardım istedim ancak hepsi beni kapı dışarı etti. Beni görmezlikten geldiler. Büyük oğlum Mevlüt'ün gözünde problem var. Yeşil kartımız iptal edildi, kaymakamlığın verdiği kömür sayesinde ısınmaya çalışıyoruz ama odunumuz yok. Çocuklarım üşüyor. Ben sadece iş istiyorum. Çocuklarıma babalık yapmak, onları vatana millete hayırlı bir evlat olarak yetiştirmek istiyorum" dedi.

Anne Hayriye Tuna ise, eşinin hastalığı sebebiyle iş bulamadığını dile getirerek, "Yetkililere çok sayıda mektup yazdım ancak hiçbiri bize cevap vermedi. Çocuklarımıza bakamıyoruz. Yardım istiyoruz. Komşuların yardımı ile burada durabiliyoruz ama yetmiyor. Eşime iş istiyorum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2008 Pazartesi 12:10:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ama öyle IP: 88.229.88.xxx Tarih : 29.12.2008 12:40:53

kadesim allah yardımcın olsund allah kimseyi o duruma düşürmesin de!!! madem öyle bir sıkıntın var nene gerek 5 çocuk nene yetmiyo 1 çocuk allah yardımcın olsun...