5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

545 işçinin çifte bayramı

Kayseri'nin Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Ramazan Bayramı öncesi belediye görev yapan toplam 545 çalışana maaşlarının tam ödendiğini ve işçi statüsünde çalışanlarında bayram ikramiyelerinin verildiğini söyledi.

Açıklamalarda bulunan Başkan Memduh Büyükkılıç, örnek ve referans belediye olarak bilinmesinin ve tanınmasının en büyük nedeninin çalışanlarının koordineli ve bir aile gibi çalışmasından kaynaklandığını belirtti.

Mesai saati gözetmeksizin hizmet etmek ve çalışmayı tamamlamak için büyük bir şevk ve heyecan içerisinde işini yerine getiren belediye çalışanlarına her zaman teşekkür ettiğini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, belediye de çalışan memur, işçi ve şirket işçisi farkı gözetmeksizin hiçbir zaman mağdur edilmeyerek maaş ve ikramiyelerinin tam ve zamanında ödendiğini kaydetti.

Başkan Büyükkılıç, “Bu hafta sonu başlayacak Ramazan Bayramı öncesi belediye görev yapan 153 memur, 335 işçi ile 57 sözleşmeli personel olmak üzere 545 çalışana maaşları tam ödendi. Ayrıca işçi statüsünde çalışanlarında bayram ikramiyeleri ödendi. Belediye çalışanları ile bayram ertesi her birimin kendi atölye veya departmanlarında bayramlaşmayı gerçekleştireceğiz” dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2009 Perşembe 16:12:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?