5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

55 gündür ses yok!

KAYSERİ'DE 3 ÇOCUĞUN KAYBOLMASININ ÜZERİNDEN  55 GÜN GEÇTİ

Kayseri'de Ramazan Bayramı'nın 2. günü kaybolan 2'si kardeş 3 çocuktan 55 gündür haber alınamıyor.

Dilruba ve Ahmet Tuna Tekin kardeşlerin annesi Leyla Tekin, çocuklarını alıkoyanlara seslenerek, "Ben çocuklarım olmadan bayram yaşayamam, ne olur onları bırakın ve bize çifte bayram yaşatın" dedi.

Talas ilçesi Yenidoğan Mahallesi'ndeki evlerinden Ramazan Bayramı'nın 2. günü şeker toplamak için ayrılan Ahmet Tuna (8), kardeşi Dilruba Tekin (6) ve aynı mahalleden arkadaşları olan Türkan Ay'dan (11) 55 gündür haber alınamıyor. Her iki aile umutlu bekleyişlerini devam ettirirken, çocuklarına yaklaşan Kurban Bayramı'nda kavuşmak istediklerini dile getirdi.

Çocukları Ahmet Tuna ve Dilruba olmadan 55 gün geçiren gözü yaşlı anne Leyla Tekin, umutlu bekleyişlerinin devam ettiğini belirterek, "Bu süre zarfında yaşadığımızı sadece anneler anlayabilir. Ama yine de hiç olumsuz bir şey düşünmedik. Bizim çocuklarımıza da birileri el koydu. Bu çocukları kaçırıp öldürenlerin ellerine ne geçiyor? Kötü haber tez duyulur ama inşallah öyle bir şey olmaz. Keşke bir telefon gelse, 'Çocuklarınız şurada' deseler de koşup alsak. Her telefon çaldığında ihbar zannediyoruz. Alıkoyanların emeli neyse bize bildirsinler" dedi.

Çocuklarının Ramazan Bayramı'nda kaçırıldığını ve yine bir bayram arifesinde kavuşmak istediklerini de ifade eden Leyla Tekin, "Çocuklarım olmazsa bu bayramı ben bayram diye geçirmeyeceğim. Geçen bayramda başlayan acı günler, inşallah bu bayramda mutluluğa dönüşür. Ben çocuklarım olmadan asla bayram geçiremem. Çocuklarımızı kaçıranlara yalvarıyorum, bırakın ve bize çifte bayram yaşatın. Eğer içlerinde biraz iman, merhamet varsa çocuklarımızı bırakırlar, bize çifte bayram yaşatırlar" diye konuştu.

Bu arada İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin konuyla ilgili çalışmaları aralıksız sürüyor.

KAYSERİ'DE 3 ÇOCUĞUN KAYBOLMASININ ÜZERİNDEN  55 GÜN GEÇTİ
KAYSERİ'DE 3 ÇOCUĞUN KAYBOLMASININ ÜZERİNDEN  55 GÜN GEÇTİ
KAYSERİ'DE 3 ÇOCUĞUN KAYBOLMASININ ÜZERİNDEN  55 GÜN GEÇTİ
İHA
Yayın Tarihi : 14 Kasım 2009 Cumartesi 11:00:02
Güncelleme :14 Kasım 2009 Cumartesi 12:32:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
emel A IP: 81.70.215.xxx Tarih : 16.11.2009 21:07:35

kurban oldugum allahim sabir versin ne kadar zordur bu aile icin simdi bu cocuklari kaciran yada kaciranlar hicmi vijdaniniz yok hicmi allah korkunuz yok sizinde kardesiniz cocugunuz yegeniniz caninizin bir parcasi 55 gundur kayip olsa ne yapardiniz acaba allah rizasi icin elinizi vijdaniniza koyun birakin cocuklari ramazan bayraminda canlarini aldiginiz bu ana ve babalar bari bu bayramda bayram etsinler bende bir anneyim o ana ve babalarin yerine kendime bir an koydumda gozumden yaslar sicim gibi indi rabbim sizlere sabir versin bunu yapanlarada allah korkusu versin insallah evlatlariniza bir an once sarilirsiniz dualarim sizinle