5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

7. Kayseri mobilya fuarı açıldı

EXPOMOBLE 2009 7. KAYSERİ MOBİLYA FUARI

Mobilya sektörünün önde gelen firmalarını aynı çatı altında buluşturmayı hedefleyen Expomoble 2009 Kayseri Mobilya Fuarı’nın 7.’sinin bu yıl 21-25 Ekim 2009 tarihleri arasında Kayseri’de gerçekleştirileceği belirtildi.

Dünya Ticaret Merkezi’nde Türkiye’nin mobilya devlerini bir araya getirecek olan “Expomoble 2009 7. Kayseri Mobilya Fuarı”nın bu sene ‘Türkiye’nin devi Kayseri mobilyanın evi’ sloganıyla ziyaretçilere kapılarını açacağı ifade edilen açıklamada, 21-25 2009 Ekim tarihleri arasında Kayserili mobilyacıların en özel koleksiyon ve tasarımlarını sergileyeceği fuarın aynı zamanda ulusal ve uluslararası alanda yeni iş ortaklıklarına da ev sahipliği yapacağı kaydedildi.

Fuara 300’ün üzerinde firmanın katılımı ve 25 ülkeden 30 binin üzerinde ziyaretçi beklendiği kaydedilen açıklamada, “Her yıl sektörün gelişimine katkıda bulunarak binlerce tüketiciyi üretici markalarla buluşturan Expomoble 2009 Kayseri Mobilya Fuarı’nda bu yıl tasarımcı Alp Nuhoğlu ile marka danışmanı Fatoş Karahasan’da katılımcılara konferans verecek. Kayserili üreticilere de büyük fırsatlar sunan fuar, başta Avrupa, Orta Asya ve Ortadoğu ülkeleri olmak üzere dünyanın birçok yerinden gelen binlerce alıcı ve sektör profesyoneline, Türk mobilyasının başarısını sergileyen bir ithalat ihracat platformu olma özelliğini taşıyor. Expomoble 2009 7. Kayseri Mobilya Fuarı bu yıl Kayseri Sanayi Odası, Kayseri Ticaret Odası ve Marangozlar ve Mobilyacılar Odası’nın katılımıyla oluşturulan fuar komisyonunun yaklaşık dört ay süren çalışmaları sonucunda şekillendi” denildi.

Uluslararası standartlara göre organize edilen Expomoble 2009 7. Kayseri Mobilya Fuarı’na özellikle Ürdün, Azerbaycan, Rusya, Suriye, Amerika, Almanya, Fransa, İtalya, İngiltere, Irak, Bulgaristan, Ukrayna, Polonya, İsviçre, Yunanistan, Birleşik Arap Emirlikleri, İsrail, Bahreyn, Cezayir, İran, Avusturya gibi ülkelerin fuara hem ziyaretçi hem de katılımcı olarak iştirakleri beklendiği bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2009 Perşembe 15:19:01
Güncelleme :15 Ekim 2009 Perşembe 18:56:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?