5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

7. Mobilya Fuarı 21 Ekim'de

Kayseri'de 21-25 Ekim 2009 tarihlerinde organize edilecek olan Expomoble 2009 7. Mobilya Fuarı'nın sektöre maksimum fayda sağlaması amacı ile Kayseri Ticaret Odası öncülüğünde bir toplantı yapıldı.

Ticaret Odası Mobilyacılar Meslek Komitesi üyeleri, Sanayi Odası Mobilyacılar Meslek Komitesi üyeleri, Marangozlar ve Mobilyacılar Odası ve Tureks Fuarcılık temsilcilerinin de katıldığı toplantıda, ekim ayında Kayseri'de gerçekleştirilecek Expomoble'09 Fuarı'nda güç birliği yapılması, etkili bir organizasyon için ilgili tüm kurum ve kuruluşların işbirliği içinde olması gerektiği konusunda görüş birliğine varıldı.

Mobilya şehri Kayseri'nin büyük potansiyeli olduğu, bu potansiyeli ortaya çıkarmak için etkili bir organizasyon yapılması, fuar alanının büyütülmesi ve kapsamlı bir reklam kampanyası yapılmasına da karar verildi. Expomoble Fuarı'nın Kayseri'de başarıyla gerçekleşmesi için çok stratejik bir çalışma yapılması için kurum kuruluş ve tüm ilgilileri temsilen bir komisyon kurulmasına da karar verildi.

Kurulan komisyon fuar için ayrıntılı planlar yapacak ve gerekli destekleri kurumlardan ve firmalardan sağlayarak Kayseri Expomoble Fuarı'nı dünya markası haline getirmeyi planlıyor.
 

İHA
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2009 Pazartesi 13:50:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?