5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

7 gün sonra cesedi bulundu

İTFAİYE ERİNİN CESEDİ BULUNDU

Kayseri'de yaklaşık bir hafta önce kaybolan itfaiye erinin cesedi, balıkçılar tarafından baraj gölünde bulundu.

İddiaya göre bir hafta önce kutlanan İtfaiye Haftası etkinlikleri kapsamında meslektaşlarıyla voleybol turnuvasına katılan itfaiye eri Kemal Aydoğan, aynı günün akşamında Felahiye ilçe sınırlarındaki Yaşar Karayel Viyadüğü yakınında bulunan bir tepeye çıkarak Yamula Baraj Gölü'nü seyretti.

Aydoğan'dan bir daha haber alınamazken, çevredeki vatandaşların baraj kıyısında imdat çağrıları duyduklarını güvenlik güçlerine bildirmesi üzerine, arama çalışmaları bu bölgede yoğunlaştırıldı.

Ankara'dan gelen 5 kişi ile Kayseri İl Sivil Savunma Müdürlüğü ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'ndan oluşan ekipler, 7 gün boyunca kayıp itfaiye erini aradı. Dün yapılan çalışmalardan sonra baraj gölünde aramalara ara verilirken, itfaiye erinin cesedi sabah saatlerinde balıkçılar tarafından kıyıya vurulmuş bir şekilde bulundu. Aydoğan'ın cesedi otopsi için Felahiye Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Çalışmalar boyunca arama ekiplerine eşlik eden kayıp itfaiye eri Kemal Aydoğan'ın ağabeyi Mustafa Aydoğan, arama çalışmalarını yapan ekiplerin çok çaba sarf ettiklerini belirterek, "Kardeşimin bize yansıyan hiçbir sorunu yoktu. Kendisi biraz içine kapanık, ama bir o kadar da güçlü bir kişiliğe sahipti. Bu tür maddi sorunları kolay kolay dert etmezdi. Kendisinin bir miktar kredi borcu olduğu doğrudur ama bu onun intihar etmesi için geçerli bir sebep değildi" diye konuştu.

Evli ve 2 çocuk babası olan Kemal Aydoğan'ın 30 bin TL civarında bir borcu olduğu öğrenildi.

İTFAİYE ERİNİN CESEDİ BULUNDU
İTFAİYE ERİNİN CESEDİ BULUNDU
İTFAİYE ERİNİN CESEDİ BULUNDU
İTFAİYE ERİNİN CESEDİ BULUNDU
İTFAİYE ERİNİN CESEDİ BULUNDU
İTFAİYE ERİNİN CESEDİ BULUNDU
İHA
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2009 Çarşamba 11:04:02
Güncelleme :28 Ekim 2009 Çarşamba 11:23:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?