5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

8 bıçak darbesiyle can verdi

EVİNDE 8 BIÇAK DARBESİYLE ÖLDÜRÜLDÜ

Kayseri Milli Eğitim Müdürlüğü'nde müstahdemlik yapan şahıs, evinde 8 yerinden bıçaklanarak öldürüldü.

Edinilen bilgiye göre olay, Gültepe Mahallesi Milli Eğitim Müdürlüğü Lojmanları'nda saat 21.30 sıralarında meydana geldi.

Akraba ziyaretinden dönen eşi Sultan Aslan (43) ile çocukları, kapıyı açtıklarında İsa Aslan'ın (47) kanlar içindeki cansız bedenini buldu. Kafasına sert bir cisimle vurup bayıltıldıktan sonra göğsünden 8 bıçak darbesi aldığı belirtilen Aslan'ın eşi, durumu sağlık ekiplerine ve polise bildirdi.

Olay yerine çağrılan ve evde inceleme yapan polis ekipleri, kapının zorlanmadan açıldığını tespit etti. Evdeki değerli eşyalara da dokunulmadığını belirleyen polis, cinayetin İsa Aslan'ın tanıdığı birileri tarafından işlendiği sonucuna vardı.

Cinayetle ilgili soruşturma başlatan polis, İsa Aslan'ın 23 yaşındaki kızı Seda Aslan'ın bir süre önce evlenip eşinden ayrıldığını, yeniden barışmak isteyen kocası tarafından tehdit edildiğini öğrendi. Cinayetin Seda Aslan'ın eski kocası tarafından işlenmiş olabileceğini düşünen Asayiş Şubesi'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, genç kızın ifadesini aldı. Eski eşinin uzun zamandan beri kendilerini tehdit ettiğini söyleyen Seda Aslan'ın, "Severek evlendiğim kocamın bir süre sonra bambaşka bir insan

olduğunu anladım. Beni dövüyor, sürekli işkence yapıyordu. Dayanacak gücüm kalmayınca da babam ayrılıp yanlarına dönmemi istedi. Ayrıldıktan sonra kocam tehdit etmeye başladı" dediği öğrenildi. Katil ya da katil zanlılarının yakalanması için çalışma başlatan cinayet bürosu ekipleri, Seda Aslan'ın kimliği açıklanmayan eski eşini gözaltına aldı.

EVİNDE 8 BIÇAK DARBESİYLE ÖLDÜRÜLDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2009 Çarşamba 10:46:05
Güncelleme :30 Aralık 2009 Çarşamba 11:48:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?