5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

ABD'li diplomattan ziyaret

ABD'nin Ankara Büyükelçiliği diplomatlarından Jason Arvey, Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Disiplin Kurulu Başkanı İrfan Başyazıcıoğlu'nu işletmesinde ziyaret etti.

İrfan Başyazıcıoğlu ve KAYSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Cahit Canıtez, diplomat Jason Arvey'i Kayseri Yem Sanayi ve Ticaret A.Ş.'de ağırladı. Kayseri'yi çeşitli zamanlarda büyükelçilerin ziyaret ettiğini belirten Başyazıcıoğlu, diplomat Jason Arvey'in de Kayseri'ye çeşitli kamu kurum ve kuruluşları ile siyasi partileri ziyaret etmek amacıyla geldiğini söyledi.

ABD'nin Ankara Büyükelçisi diplomatlarından Jason Arvey ise, Türkiye'ye yeni geldiğini ve bu ziyaretten önce sadece Ankara ve İstanbul'u bildiğini söyledi. Arvey, "Bu gezilerle Türkiye'nin bütün illerini görme fırsatım oluyor. Bu geziler sadece politik geziler değil, bu yerlerde halkla da görüşme imkanı buluyorum. Ben genelde politik sorunları izliyorum. Türkiye'de ekonomi ve politika el ele gidiyor. Çünkü ekonomiyi de izliyorum, politikayı da izliyorum. Ara sırada sosyal gelişmeleri izliyorum. Kayseri'ye geldiğimde düzenli ve gelişmiş bir şehir gördüm. Buradan sonra bazı kurumları da ziyaret edeceğim” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2009 Çarşamba 14:57:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?