2
Mayıs
2024
Perşembe
KAYSERİ

Abdullah Gül, oyunu memleketi olan Kayseri'de kullandı

Seçim çalışmaları çerçevesinde 1 haftadır Kayseri'de bulunan Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül, oyunu eşi Hayrünisa Gül ile birlikte kullandı.

Oyunu kullanmak için eşiyle birlikte merkez Melikgazi ilçesi Mustafa Eminoğlu Lisesi'ne gelen Abdullah Gül, partililerin ve halkın yoğun ilgisi ile karşılaştı. 1206 No'lu sandığın bulunduğu salona gelen Gül, sandık görevlileri ile tokalaştıktan sonra oyunu kullandı. Gül, burada sandık görevlilerine partililer tarafından dağıtılan tatlıdan tüm ısrarlara rağmen yemedi. Eşi Hayrünisa Gül'ün de oyunu kullanmasının ardından okul binası önünde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Gül, sonuçları Ankara Genel Merkez'de takip edeceğini ifade ederek, "Milli egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olduğunu bir kez daha göstermiş olduk. Bu seçim ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olsun. Önümüzdeki günler inşallah Türkiye için hayırlı olur. Demokrasinin direği çok partili sistemdir. Zaten tek parti olursa demokrasiden bahsedemeyiz. Son kararı halkımız verecektir" dedi.

Bakan Gül, Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın da İstanbul'da oyunu kullandıktan sonra Ankara'ya geleceğini belirterek seçim çalışmaları sırasında kendisini yakından takip eden gazetecilere teşekkür etti. Gül, daha sonra karayolu ile Ankara'ya gitti.

iha
Yayın Tarihi : 22 Temmuz 2007 Pazar 13:49:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?