2
Mayıs
2024
Perşembe
KAYSERİ

Abdullah Gül Kayseri'de

Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül, seçim çalışmaları için memleketi Kayseri'ye geldi.


Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül; İncesu, Yeşilhisar, Yahyalı, Tomarza ve Develi ilçelerinde miting düzenliyor. Gece geç saatlerde Kayseri'ye gelen Gül, sabah saat 10:30'da miting programına başladı. İlk olarak İncesu'ya giden Gül, burada vatandaşların coşkusu ile karşılandı.

Öncelikle ilçedeki dükkanları dolaşarak esnafla bir araya gelen Gül, ardından İncesu Meydan Parkı'nda miting düzenledi. Seçim otobüsünün üzerinden vatandaşlara seslenen Gül, "AK Parti'yi oy birliği ile iktidara getirmenizi istiyorum. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Hiçbir siyasi parti liderinin lafına bakmayın. Hepimizin yaptıklarına bakın" dedi.

"Türkiye seninle gurur duyuyor ve Çankaya senindir senin olacaktır" sloganları arasında konuşmasına devam eden Gül, "Hepinize söz veriyorum. Gelecek dönemde de hep beraber hizmet yarışında olacağız. İktidarımız zamanında yaşanan değişimleri ve atılımları hep beraber gördünüz. Enflasyon 35 sene sonra tek haneli rakamlara düştü. Türkiye'de zamdan başka bir şey yoktu. Şimdi zam kelimesini kullanmıyoruz" ifadelerini kullandı. Abdullah Gül daha sonra Yeşilhisar ilçesine hareket etti.


Bu arada Abdullah Gül'ün 22 Temmuz'a kadar memleketi Kayseri'de kalacağı öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 17 Temmuz 2007 Salı 12:39:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?