5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Açık havada sinema keyfi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, son dönemlere damgasını vuran filmlerle açık havada sinema keyfi yaşatacak.

Açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, yaz akşamlarında açık hava sinema keyfinin beşinci kez düzenlendiğini söyledi.

Özhaseki, "Bir dönem yaz akşamlarının vazgeçilmez keyfi olan, insanların ay ışığında ailece eğlenmeye gittikleri belki de tek mekan olan yazlık sinemayı bu yıl yeniden hayata geçiriyoruz. Bu etkinlikle sıcak yaz akşamlarını evlerinde geçirmek istemeyen Kayserililere hem farklı bir akşam yaşatmak hem de açık havada film keyfi yaşatmak istiyoruz. İçerisinde 8 Oscar Ödüllü filmin de yer aldığı son dönemlerin en beğenilen filmler hemşehrilerimizle buluşacak. Büyük ilgi gören yaz sineması gösterimlerine bu yıl 24 Temmuz Cuma günü 20.30'da 'Maskeli Beşler Kıbrıs" filmi ile başlıyoruz. 13 Ağustos'a kadar sürecek olan Yaz Sineması Şenliği'nde, son dönemde büyük ses getiren filmlerin gösterimi yapılacak ve Kayserili hemşehrilerimiz bu filmleri ücretsiz olarak izleyebilecekler" dedi.

Mimarsinan Parkı Anfi Tiyatro'da her gün saat 20.30'da başlayacak olan 'Yaz Akşamları'nda 5. Sinema Şenliği'nde "A.R.O.G, Vali, Devrim Arabaları, Milyoner, Dinle Neyden, Hayattan Korkma, Maskeli Beşler Kıbrıs, İndiana Jones 4, Kirpi ve Kung Fu Panda gibi filmlerin gösterime gireceği bildirildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 22 Temmuz 2009 Çarşamba 14:39:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?