3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Acil servis yolu genişliyor

Kayseri Eğitimi ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. İsmail Tamer, hastanede yenileme çalışmalarına devam ettiklerini belirterek, Acil Servis'e hastaların daha rahat ulaşabilmesi için yol çalmaları başlattıklarını söyledi.

Opr. Dr İsmail Tamer, hastanenin fiziki yapısının düzeltilmesi için çalışmalar başlattıklarını ve özellikle de çevre düzenlemelerine ağırlık verdiklerini kaydetti. Acil Servis'e günde ortalama bin 500 ile 2 bin hastanın müracaat ettiğini belirten Tamer, yoğunluktan dolayı Acil Servis önünde trafik yoğunluğunun oluştuğunu dile getirdi.

Tamer, “Bazen Acil Servis önünde tartışmalar da çıkıyordu. Biz bu karmaşıklığı önlemek Acil Servis önündeki duvarlar ve ağaçları yıkarak yol genişletme çalışmalarına başladık. Hastanemizin gelecek yıllara da hizmet verebilmesi için modern bir görünüme kavuşturmak istiyoruz. Hastane içerisinde bulunan 13 servis arasında belirli mesafeler var. Özelliklede Acil Servis ile poliklinikler arasında 300 metreye yakın bir uzaklık bulunuyor. Biz bu mesafeleri yeni yaptığımız düzenlemeler ve alacağımız arabalar ile hastaları istedikleri servise daha rahat getirip götürebileceğiz. Yeni yapacağımız Acil Servis yolu ile ambulanslar ve hastalar, daha rahat giriş çıkışı sağlanmış olacak'' dedi.

Yaptıkları her hizmetin hasta odaklı olduğunu kaydeden Tamer, bundan sonrada hastalar için en iyisini yapacaklarını ve hastaneyi modern bir görünüme kavuşturmak için çalışacaklarını da sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2008 Pazartesi 18:01:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Bilal ERENLER IP: 78.160.107.xxx Tarih : 14.10.2008 15:41:37

DR.TAMER sanırım şehir içi TRF.komisyon üyesi içeriyi bitirdi caddelere kaldı.sağlık çöktü,,,yolllara zeval vermesin,yeşili korumak adına bir şey yok TEMA.vakfı kayseri şubesiii uykuda galiba..