4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Acil servise yeni imaj

Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde fiziki yapı düzenleme çalışmaları çerçevesinde acil servis girişinin görünümü değiştirilirken, hastaların daha rahat giriş yapmalarını sağlayacak otomatik kapılar faaliyete geçirildi.

Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin fiziki yapısının değiştirilmesi kapsamında Eylül ayında çalışmaların başlatıldığını belirten Hastane Başhekimi Op. Dr. İsmail Tamer, hasta girişlerinin daha rahat yapılabilmesi için acil servis girişine otomatik kapı yerleştirildiğini ifade etti.

Acil Servis girişi boyasının da değiştirildiğini kaydeden Tamer, "Eylül ayında hastanenin fiziki yapısının değiştirilmesi için çalışma başlattık. Duvarları yıkarak istenmeyen bazı durumlardan kurtulduk. Acil servise rahat giriş ve çıkış yapılması da sağlandı. Ayrıca hastaların acil servise daha rahat giriş ve çıkış yapılması ve kış mevsiminin gelmesi sebebiyle hastane içerisine soğuk havanın girmemesi için otomatik kapılar yerleştirildi. Acil servis girişinin rengi de hastaneye uygun olarak değiştirildi. Yüzde 35'i tamamlanan hastane fiziki yapısı düzenleme çalışmaları Ağustos ayına kadar tamamlanması planlanıyor" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2008 Çarşamba 12:46:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?