7
Mayıs
2024
Salı
KAYSERİ

Açılış Taner Yıldız'dan

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Gesi yolu ve Viyadükü’nün bölge halkı tarafından talep edildiğini ve belediye olarak bu haklı talebi yerinde bularak, her türlü alt yapısı ile tamamlayıp hizmete açtıklarını söyledi.

Gesi Yolu Derindere mevkiinde yapımına 2009 yılında başlanılan ve öncelikle kanal çalışması, toprak dolgu çalışması ve kot farkı giderilen yol da tüm kurumların ortak çalıştığını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç ‘ Bu yol çalışması için büyük bir yatırım gerçekleştirdik. Tüm detaylar düşünüldü, hesaplandı ve uygulandı. Asfalt çalışması yapmadan önce doğal gaz hattı dahi döşenerek ilerisi için yatırım yapıldı. Bildiğiniz gibi bu bölge de henüz doğal gaz yatırımı yoktur. Bu yol ve viyadük ile yolun kısaldığı gibi aynı zamanda ulaşımının seri ve güvenli olması sağlanmıştır” dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’ın katılımları ile gerçekleştirilecek olan açılış törenine Kayseri Halkının davetli olduğunu ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, yolun ve viyadükün bölge halkına hayırlı olması temennisinde bulunduğunu kaydetti.

Başkan Memduh Büyükkılıç, Gesi Derindere mevkisindeki Yol ve Viyadükünün açılış törenin de yine belediyenin geleneksel hale getirdiğini aşure ikramının bulunulacağını sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2011 Salı 17:38:44
Güncelleme :20 Aralık 2011 Salı 17:40:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?